Bra dag (Y)

Har faktiskt haft en helt okey dag! Väldigt tråkiga lektioner, men ändå bra :)
Hade utvecklingssamtal idag med, och det gick faktiskt förvånansvärt bra! Vart helt chockad, så de va lite roligt. Hade visst bättre betyg i vissa ämnen än vad jag trodde så. Dock är ju min frånvaro lite hög, så måste börja skärpa till mig lite nu tror jag.
Har också blivit en kaffe med snuttan idag, fast blev lite chips och cola också :p Lite mys måste man få ha ibland. Vi har faktiskt beställt biljetterna till Stockholm idag :) Men det fick mig bara att längta ännu mer.. Det är ju faktiskt hela 9 dagar kvar, tror jag. Får väl hoppas på att de går fort i alla fall.
Ne, nu måste jag återgå till mitt pluggande! Har ju prov på torsdag & fredag ;(
Ha det så bra ;*
/ Beatricee

endast 10 dagar kvar ;))

Nya krafter!! Eller något, man måste ju försöka iallafall :)
Tänkte lägga ner så mycket tid som möjligt på skolan ju, känns som om jag behöver de. Har ju somsagt en del att göra, så ska försöka hinna med allt.
Men idag va jag dock inte i skolan :/ Behövde en dag ledigt, eller en dag va ju knappt förra veckan heller. Men idag har jag iallafall skrivit klart ett arbete. Men har fortfarande ett kvar som ska vara klart tills imorgon så ska fixa det snart. Sen kanske det är dags att börja skriva på mitt arbete om grävlingen. Fast ja, får se vilken ordning allt kommer i. Måste ju också läsa in 19 sidor om ideologier tills på torsdag.
Äsch, skitsamma nog om skolarbeten!
Känner mig mycket bättre idag faktiskt :) Allting är inte riktigt som det ska än, men de är på bättringsvägen iallafall =)
Blev ju en kaffe med snuttan idag med, alltid lika trevligt! Har fått ett riktigt stort sug efter cola oskcå, så måste ge mig av till affärren snart.

Äsch, blev så rörigt i det här inlägget. Menmen, måste gå nu iaf :) hare bra ;*
Imorgon beställer vi biljetterna förresten, så om 10 dagar åker vi :) Längtar väldigt mycket!!
/ Beatricee

kaos ..

Tänk om man bara kunde spola tillbaka tiden lite, till då allting var bra. När problem inte existerade.
Tänk om alla problem bara gick å sudda ut, glömma. Va bra allting hade vart då.
Det känns som att ju mer jag försöker, desto mer går allting åt helvete. Allting har börjat rinna över nu, de går inte längre.
Jag är evigt tacksam för att vissa av er ställer upp och försöker förstå, men de hjälper inte alltid. Men jag värdesätter det väldigt mycket, att ni speciellt DU snuttan, lyssnar på mig när jag bara sitter och beklagar mig. Jag är inte den som berättar saker, men jag kan inte längre hålla tyst. Allting går just nu bara ut för, och jag skulle verkligen behöva komma härifrån ett tag.

Shit, de va inte meningen att de skulle bli sånt här "tycksyndommig" inlägg. Tycka synd om mig vill jag inte att ni gör, de gör bara saken värre. Äsch, nu skiter jag i de här .. hare bra .

helgen .

Känns inte som om den här helgen kommer bli världens roligaste faktiskt .. Imorgon ska jag ta hand om Nemi hela dagen för pappa kanske ska till västervik och sen ska han jobba och snuttan ska till jönköping. Så blir väl ensam hela dagen fram till klockan tio.
På lördag jobbar pappa natt så då blire att sova ensam hemma, vilket jag dock inte tycker om :( Har ju Nemi i och för sig, men hon kan inte direkt prata så får inte så mycket sällskap på den fronten.
På söndag lär pappa sova hela dagen typ & sen jobbar han på natten igen så blir inte precis någon rolig dag det heller.
Så om de är någon som inte har något roligt för sig får ni gärna komma hit och underhålla mig :)

Lite trött och så, så de blir nog sängen för mig snart .. hare bra ;*
/ Beatricee

Bluupp ..

Jag är så trött på de här .. Tänk om allting någon gång kunde bli bra, att dom aldrig kan förstå.
Ursäkta mig men detta är en jobbigt deprimerande dag, jag är deprimerad .. OJ, de va något nytt ord som aldrig brukar komma ur Beatricees käft. Men tro mig folk, jag har faktiskt också känslor. Även fast jag väldigt sällan visar den sidan av mig. Jaja, tänker inte sitta här och beklaga mig de gör jag för mig själv sen.
Idag blev de bara en lektion, sov till ca 11 eller något. Har varit lite för mycket skit igår & inatt så orkade inte med plugget idag. Blev en matte lektion då jag gjorde ett prov. Tror inte de gick så jättebra men de märks väl. Ska försöka orka med skolan imorgon eftersom jag ska vara ledig på fredag och inte vart alltför mycket i skolan så tyckte jag de va dags att gå dit. Men somsagt, jag får se om jag orkar.
Tänkte att jag skulle tvinga hit Zandra imorgon eftermiddag eftersom pappa jobbar och jag vill inte vara ensam .. Vägrar hon så får jag kidnappa henne :)
Vet inte vad jag ska skriva så nu ger jag upp, hare bra ;*

/ Beatricee

helvetes jävla pluggande ..

Nu börjar jag bli trött på de här, har så inihelvetes mycket att hinna med innan påsklovet .. Ni ska få se här:
- Psykosocialt arbete, ska va klart imon
- Matteprov på kap 1 & 2 i B kursen imorgon.
- Ett svenska/data/LPL arbete om ett djur, för min del grävling. Klart tills påsklovet
- Prov i samhällskunskap om ideologier den 2e april på 19 sidor.
- BKF, skriva en rapport om min APU
- BKF, skriva en utvärdering om min "aktivitet" från APU:n
Har säkert glömt något nu, och de lär säkert komma mer. Men hallå, ser ni eller? :O  JAG ORKAR INTE MER! Jävla helvetetsskola. Och dom säger att BF inte är någon plugglinje, kyss mig i arslet för fyfan. Här sitter jag och skriver ett inlägg när jag har fyllt upp med pluggande?! Äsch, lite rast måste jag få ta :) Å min far & alla andra vuxna kör jämt med att vi som pluggar har det så bra å blablabla. Har dom ens gått i skolan? Det är ju förfan nästan mer krävande å gå i skolan än å jobba. Tänk på att vi får sitta på röven hela dagarna och lyssna på en dryg jävla lärare som ska förklara för oss vad vi ska göra. Sen bara packar dom på oss en massa uppgifter, arbeten & prov som vi måste jobba med både under skoltid & under fritiden. USCH! Va skönt det skulle va å hoppa av skolan .. Fast då skulle de nog inte gå så bra för lilla mig :) Så får väl snällt gå till skolan iaf.
Jaja, nu ska jag sluta klaga och fortsätta plugga, hare bra. PUSSS :*
/ Beatricee

BKF ..

Japp jag har Barn, kultur & fritid just nu. De är nog den tråkigaste lektionen i veckan. Vår lärare bara pratar och pratar och pratar och pratar. Precis som jag bara skriver en massa strunt :)
Tisdagarna var förut dom roligaste dagarna, men nu denna terminen har dom bara lagt till massa tråkiga lektioner så den är nu den tråkigaste dagen.
Idag blir det nog en kaffe med snuttan :) Sen vet jag inte riktigt vad som blir av. Nu måste jag sitta och lyssna på gubben igen..  CIAO :*
/ Beatricee

Psykosocialt arbete ..

Det är nog en bland dom segaste lektionerna jag vet. Visst är det rätt så slappt men tråkigt som satan. Men har bara en kvart kvar sen slutar den. Efter de ska vi ha svenska i två timmar fast jag ska gå 75 mins innan :) Har ju en lite vovve där hemma som väntar på mig, hon kan inte vara ensam allt för länge. Nästa fredag blir det ingen skola alls, då ska jag vara hemma hela dagen och ta hand om vovven.
Idag vet jag inte riktigt vad de blir, kanske följa med Zandra till jönköping men de beror lite på vovven hur de går med henne och så. Annars blire nog bara en lugn hemmakväll för mig, inte för att jag känner för de precis.
Men nu får jag nog ta och sätta fart med mitt arbete, har inte skrivit något än :p haha . Hare så bra ;*
/ Beatricee

nattuggla no1 ;<

Klockan är 02.35 och jag kan inte sova ....
Är också helt tom i huvet just nu så har inte en aning om vad jag ska skriva eller göra ;s Inatt är de en sån där extremt jobbig natt när jag  bara ligger och tänker på allt negativt. Jag tycker inte om mina sömnlösa nätter! Jag orkar inte ens med skolan längre, jag har sjukt mycket arbeten att göra men jag har ingen ork till att göra dom. I helgen får jag inte heller sova så mycket för då måste jag upp tidigt varje morgon eftersom att jag ska ta han om min älskling, vovven. Har inte riktigt kommit fram till hur jag ska orka bara. Men för min del lär de bli en riktigt lugn helg iallafall både pga hunden och att jag e pank! Känns lite tråkigt :/
NU vill jag sova!!!!!!!!!! :@ helvete .. Dom gångerna jag sover riktigt bra är när jag sover brevid någon så jag får helt enkelt åka och kidnappa han som bor så långt bort och kedja fast han i min säng. Dels för att jag ska få sova ordentligt men också så jag får träffa honom precis när jag vill! Nu var jag allt smart :) Så bli inte förvånad om du hamnar i bagageluckan på en bil någon dag framöver M!  =D

Ne nu blire lite korsord och en godnattsaga, pussssss ;*

/ Beatricee

Hellooj :)

Fick faktiskt sova till halv 12 idag :D wiiie! Eller fick & fick, hade ju egentligen skola men va så satans trött så stannade hemma istället. Fan vilken bra start på denna vecka, eller inte =/ haha.
Blev iallafall en sväng hem till Zandra sen, kollade på en film och drack kaffe. Sen åkte jag hem och lagade mat & så kom Zandra hit och drack kaffe :) Blev också en sväng bort till willys så köpte dock en cola! =( Men tyckte att jag behövde en så :)
Jag har stenhårda planer på att färga håret faktiskt, men har inte riktigt bestämt mig. Jag ser ju faktiskt ut som jag vet inte vad i huvet just nu. Utväxt, rött & brunt (Y) Jättefint, NOT! Tror dock inte att mitt hår tycker om att bli färgat! Men måste man så måste man, får se om jag har pengar till de iallafall. Har också bestämt mig för att inte klippa mitt hår mer än vad som behövs för nu vill jag ha tillbaka mitt långa hår. Kollade på lite bilder idag & de va fan skitlångt förut :( buh!
Shiit, vilket intressant inlägg de här blev. Jag struntar nog i de här ska spela poker nu, ciao ;*

/ Beatricee


(Y)

Falsk, dålig vän och en svikare där har ni en kort sammanfattning av mig. Fick dock reda på den idag, men jaja så kan de väl kanske va. Jag har aldrig påstått att jag är särskilt snäll men vafan, shit happens ..
Orkar helt ärligt inte engagera mig något mer, nu är det som de är.

tråkigt skit ..

Första dagen i skolan idag då. De va rätt skönt efter att ha varit borta i 4,5 vecka, har ärligt talat saknat de lite :s haha . Men har som sagt sjukt mycket saker att göra.
Har faktiskt inte så mycket att skriva just nu, kände bara för ett inlägg eftersom de va en hel vecka sen sist. Under den tiden har jag faktiskt hunnit med att vara i Stockholm. Åkte dit i fredags med Zandra och kom hem i tisdags, var dock väldigt tråkigt och åka hem. Hade gärna kunnat stanna ett par veckor till =) Har haft det riktigt mysigt och trevligt.
Zandra och jag pratade lite smått idag om att åka dit igen den 11 april, men får väl se hur de blir. Måste ju först och främst ta oss dit, denna gång blir det nog tåg eller buss tror jag. Men det är ju somsagt ca 24 dagar dit eller något. Fan vad jag har börjat räkna ner till precis allting ;s min mor tyckte jag va galen som räknade ner till min födelsedag ;p haha.
Juste, på tal om min mor så fyllde hon hela 44 år i måndags. GRATTIS!
Hon börjar bli gammal nu, haha. Men jag va där idag och drack kaffe med henne, men fyfan vilken bondgård dom har därute. Förstår inte hur man kan va så intresserad av djur, dom är tråkiga.
Nog pratat om de, nu ska jag väl försöka sova tror jag. Fick ju bara två timmars sömn inatt så jag tror jag behöver det.
Sov så gott folks, ciao ;*

Det kan vara härligt att längta efter någon men sakna någon så extremt mycket är rena pesten!


/ Beatricee

ooonsdag ..

Det är redan onsdag, shit va de känns som om tiden har gått fort! Jag tyckte det kändes som måndag idag när jag vaknade, fick dock bara sova en timme inatt med! Jeffla helvete. Höll dock på att försova mig imorse, tur att jag har min käre far som kommer in och väcker mig.
Jag blev jätteglad när jag kom på att det bara är två korta dagar kvar utav min praktik :D Känns bra! Min lärare hade ringt min handledare igår och frågat hur det går med mig. Lyckat att de va just den dagen som jag stannade hemma och sov istället ;s haha . Men hon hade bara gett mig massa beröm så de gjorde inte så mycket. Fick även jättemycket beröm av en lärare idag för att jag fick en väldigt extremt jobbig unge till att jobba :) Lite duktig är jag allt!
Om ca 46 timmar är jag och min käre BIATCH i stockholm :D Vilket känns jävligt bra, för nu vill inte jag va hemma mer, håller på att gå i taket på deras jävla tjaffs hela tiden! Tur att jag lyckats hålla mig borta dem senaste gångerna det hänt. Men de är inget roligt å komma hem när de är såhär ...
Idag när jag kom hem med tåget hämtade Zandra mig på stationen så vi åkte hem till henne & drack kaffe & spelade GH, som vanligt ;) Klarade faktiskt en låt på medium med 98% idag, är jäkligt stolt över mig själv :D haha .
Yaya, har väl inte så mycket mer att tillägga. Blir snart sängen för mig, hoppas på att få sova lite inatt! Ciaooo ;*

/ Beatricee


Irriterad ..

Kan inte soova ;( Helvete vad det här är jobbigt, igår natt somnade jag inte förens 05.00 och gick upp 05.50 känns jävligt bra! Fick sova i femtio minuter, guttans! De ska ju betyda att jag ska va jättetrött idag men icke. Klockan är iof bara 00.58 men jag vill kunna sova nu. Det är inget kul och ligga å vända på sig hela tiden. Helt sjukt, jag sover (oftast) jättebra när de sover någon brevid mig. Vill dock bara ha en brevid mig men de går inte, måste vänta tills i helgen ;(
Har kommit fram till att det är extremt jobbigt å sakna en människa så satans mycket. Menmen, finns inte så mycket att göra åt saken.

Idag, (igår) :
Måndag och praktik som vanligt, var ju som sagt väldigt segt å komma upp. Men det är sista veckan nu så bara 4 dagar kvar å pendla. Känns väldigt skönt. Fick dock sällskap av Folke på vägen hem i tåget, trevlans.
När jag kom hem blev det en kort promenad med vovven och lite småprat med min käre far. Sen kom min BIATCH aka Zandra och hämtade mig så åkte vi hem till henne och drack kaffe och spelade GH. Börjar bli lite duktig på de där nu :) Lär mig sakta men säkert, haha. Framåt nio tiden blev det en sväng in till hultsfred för att käka lite pizza. Sen tog vi en raggarsväng i lilla hultsfred. Intressant, NOT!
Vet inte riktigt vad jag skriva, har bara så satans tråkigt och vill att tiden ska gå lite fortare. Har räknat ut att jag fyller år om 42 veckor och 2 dagar, alltså är det jul om 41 veckor och 2 dagar. Det är också bara 3 dagar kvar tills vi åker till Stockholm :) Längtar lite väldigt mycket sådär faktiskt.
SOMMAR VAR E DU? Jag vill ha sommar nu & festival!! Det är ju förfan mars nu vill jag ha lite vårkänsla åtminstone, men ne snön bara tränger sig på hela tiden. Jag ska utrota snön!
Yaya, nu blev det inget mer .. Nu tog det stopp! Ciiao ;*



Gjorde om bilden lite roligt :) Såhär tråkigt har jag helt enkelt!

Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me


....

Ännu en dag avklarad, bara 6 dagar kvar. Av praktiken alltså ;p Kände mig som en zombie imorse, jag va riktigt trött även fast jag hade sovit rätt bra inatt.
När man sitter på tåget och börjar närma sig hultsfred får man ett sms av Zandra "hemma än? dricka kaffe idag?", haha de är vad jag kallar troget min käre kaffefriend ;) Så blev en kopp kaffe & lite chips som jag hade tvingat min far köpa åt mig! Han är rätt snäll ibland faktiskt.
Jävla pappa köpte en ny telefon i tisdags så jag blev jättesur på han för jaf hade tjatat om en för ett par månader sen. Men de slutade med att han beställde en till mig med så får väl den imorgon :) hih, kan va bra å bli sur ibland! tack älsklings far  <3 Så får nytt nummer nu så ni vet ..
Ska åka iväg en sväng till Zandra sen och dricka ännu mer kaffe :) Det är bra med kaffe har jag hört.

Men iaf så har inte mitt humör varit det bästa idag, de har gått upp å ner hela tiden. Så tur för er som inte träffar mig idag ;d haha, ne så farligt är de inte. Nu är jag faktsikt på bra humör. (Kan nog kanske bero på att jag får sms från en väldigt fin människa! Saknar han dock väldigt extremt mycket.) 
Yaya, nu ska jag väl tvinga min far å köra mig till Zandra :) Så här tog det roliga slut, nu får ni nog vänta tills på söndag eller måndag innan ni får någon uppdatering för ska med Zandra till hennes far i Jönköping imorgon. Vi ska dricka ihjäl oss på kaffe :) Ha det bra gott folk ;*
/ Beatricee

 

Bloggtorka ..

Kom på att de va ett bra tag sen jag skrev nu, har varken haft tid, ork eller lust. Har varit så mycket nu den senaste tiden.
Men iaf så har det väl inte hänt så mycket vad jag kan komma ihåg, har haft en bra helg i alla fall.
Är också inne i vecka 2 på APU:n, vill att det ska ta slut någon gång, vill hellre sitta i skolan å glo än å vara där. Det är verkligen inte kul å pendla 12 mil varenda jävla dag. Sen gör jag inte allt för mycket där heller, sitter mest å glor och håller i lite lektioner. Men som dom flesta vet så hatar jag rent ut sagt att träffa nya människor. Blir så satans blyg och grejer och de är ju inte precis 1 ny person man får träffa utan ca 70st. Men ska inte till praktiken imorgon så har bara 8 dagar kvar, men fy va de låter långt. Vill absolut inte!

Sen har jag kommit fram till att jag ligger efter väldigt mycket i matten, men det är rätt jobbigt när man inte har någon som pluggar samma matte som jag för det finns ingen som kan hjälpa mig då. Någon som är sjukt duktigt på Matte B? Jag som ska läsa ända upp till Matte D, hurfan ska de gå? :s Får anlita någon nörd som är expert på Matte som får ge mig privatlektioner :) haha.
Nästa fredag blir det väl troligtvis att jag och Zandra åker upp till Stockholm igen om det inte händer något. De är i alla fall inplanerat måste bara se till å ha pengar till de med. Men de ska nog gå bra, tror jag. Man kommer inte långt på ett studiebidrag asså =/ skulle ju ha skaffat mig ett extrajobb, men det är helt omöjligt i en sån här håla. Men nästa år när jag fyllt arton så blir det väl förhoppningsvis några timmar ibland med min broder så kanske får ihop en slant ändå.
Låg och funderade lite igår när jag inte kunde sova hur sjukt mycket jag vill flytta här ifrån. Hultsfred är ingenting jag rekomenderar gott folk! Det enda roliga är festivalen, som är om ca 4 månader eller något och jag längtar massor :)
Får se till att göra den här sommaren lite roligare än förra året, ska dra med mig ett par och åka till Skara Sommarland eller Liseberg eller något liknande. Gröna Lund skulle vara rätt kul för jag har aldrig varit där, men alla säger att det är jättetråkigt. Precis som min blogg :)

Jaja, har haft mina planer på att lägga ner bloggen, eller va tycker ni? Finns inget intressant att läsa här ändå.

Jag tänker på dig hela tiden, dag som natt!
Vi får se var vägen går ..




 


  / Beatricee


RSS 2.0