11kg kärlek!

Som sagt så va vi på BVC igår. Aaron är nu 85cm lång och väger 11040gram, min STORA pluttunge. Men han avviker numer från sin viktkurva ;( Men med tanke på att han redan var under utredning behövde hon inte gå vidare med det nu.
Men 11kg kärlek är inte fy skam de inte
<3


Denna helg är de min fre & lör jobbhelg. Och nu är tiderna ändrade också så jobbar numer från 16.45-09.15 vilket betyder ännu mindre tid hemma ;( Känns så jäkla tråkigt, men jag får väl stå ut i åtminstone 69 dagar till.

Kurar ihop mig!

Jag blir så trött, så j*vla trött helt enkelt. Vadfan är detta egentligen? Vuxna människor som beter sig som dagisbarn. Jag säger då de, ne jag står över.
Orkar inte slösa min dyrbara energi på all sån skit, har bättre saker för mig. Som min familj, min skola, mitt jobb och allt som hör till.

Så ta er någonstans va, så tar jag mig i kragen och fixar mitt!

Ha't bra.

Mysiga vår!!

Åh vilket härligt väder det är, dock lyser inte solen idag men i alla fall..
Besiktade bilen häromdagen, tror ni den gick igenom? NEJ! Som vanligt med våran jäkla tur. Så nu har bilen varit på lagning sen måndags eftermiddag, vilket betyder att jag fick promenera till dagis igår och idag. Om de va roligt?
Njae. Om de va skönt? Som bara den! Därför bestämde jag mig för att införskaffa mig en cykelstol till lillfisen så vi numer kan ställa bilen och CYKLA till dagis :D Wiie!
Tyckte de va skitsvårt å välja vilken, finns ju hur många som helst av dom ocksåå? Precis som med barnvagnar haha. Men fick bli den som va "bäst i test" så han sitter säkert när han ska ut med sin mamma som inte cyklat på.....hmm... Kommer inte ihåg?


Han kommer sitta som en kung i denna ;D

Kvällens funderingar!

Det känns verkligen som att jag håller på å gå under.. Denna stress och panik tar kål på mig. Har riktig ångest över att 2 nätter i rad inte få säga godnatt till min son, inte få hämta han på dagis mer än 1 dag i veckan eller ens hinna med lite mamma-son mys!
När han är sådär ledsen på mornarna när jag lämnar han på dagis svider det så förbannat mkt i mammahjärtat. De känns som om jag "överger" honom. Det är hemskt!!
När jag även får hämta han är de ju en annan sak, då blir han ju så himla överlycklig!! Åååh, känner mig så usel och elak.

Sen har jag sån panik över alla jävla arbeten, jag har massor att göra, som ni vet. Men jag har ingen ork?? Jag orkar verkligen inte.

Hemska veckor har det varit, så skönt att de bara är 3 dagar kvar av praktiken sen får jag äntligen komma tillbaka till min något stressade men ändå FUNGERANDE vardag.

Massa struntprat. Ursäkta!


Får inte tiden att räcka till :/

Känner riktigt hur paniken börjar tränga sig på! Åh, 1 vecka kvar på praktiken och massor av arbeten som ska göras till skolan! Hur ska jag hinna? Varför har jag inte gjort dom tidigare? :/ Har bara mig själv att skylla helt enkelt!

Hur jag än försöker så får jag inte riktigt tiden att gå ihop!
Idag: Praktik 12.45-15.00, sen jobb: 17-08
Lördag: Jobb 17-08
Söndag: ledig
Måndag Praktik 12.45-22
Tisdag: Praktik 12.45-17.15
Onsdag: Praktik. 12.45-22
Torsdag: Praktik: 12.45-22
Fredag: Praktik, 12.45-15, sen jobb 17-08
Lör-sön LEDIG!!!

Måste verkligen ta mig i kragen å fixa, massssssssssor!!!

Renoveringen!

Åh köket börjar ta form nu, vi har legat lite på latsidan måste jag ju säga :) Men nu är ALLA skåp och luckor uppe, handtagen på, täckskivor uppe, bänkskivan på.
Nu är det bara 2 hyllplan som ska upp, sen inhandla bänkbelysning och nya köksstolar sen är det klaaaaart! Taklampan är inhandlad också ska bara hängas upp :) Det kommer blir sååååååå fint när det är klart!

Sen går vi vidare med hallen :D

Känsliga läsare varnas..

Åhh.. När ska denna jäkla resa nå sitt slut? INGENTING går som vi tänkt oss. Igår skulle vi till läkaren med Aaron, men de visade sig att bilen va sönder och jag skulle försöka ta mig till läkaren på 15 min? Men hur? Jo Tias kom och hämta oss. Vi hann med 30 sekunders marginal, PUH!!
Väl där fick han nu riktig astmamedicin, eftersom man måste köra uteslutningsmetoden på sånna små barn. Så framåt våren/sommaren ska vi börja trappa ner med den.
SEN, så va Aaron förra veckan mellan tors-lördag VÄLDIGT dålig i magen, började avta framåt söndagen. Så han går till dagis på måndagen, för han är ju pigg och kry och inge mer bajs. Men när han kommer hem är han liiiiiite lös igen. Reflekterar inte så mycket över de, men nu i tisdags när han kommer hem igen. Så är han jättelös igen och i avföringen kommer de ut en massa slem!!!
Mammahjärtat hoppar över några slag och jag ringer sjukvårdsrådgivningen dom sa åt oss att avvakta eftersom han är frisk och pigg. Men tyckte vi skulle ta upp de med "astmaläkaren" vi skulle till. Sagt och gjort. Hon tyckte ju också att eftersom han är så frisk och pigg så skulle de nog inte vara någon fara, Men skulle de fortsätta skulle vi ringa VC.

IDAG, ringer dagis och ber oss komma och hämta Aaron för det bara rinner ur honom :( Tias åker dit och enligt dom har det inte varit något slem. Men väl hemma är det fortfarande massa slem :( Så nu har vi ringt VC och en allergiutredning ska sätta fart den 14 mars.

ÅÅÅÅH! Jag vill inte mer, vill ha en frisk och kry liten kille utan några allergier eller astmamediciner!!!

Drunknar!

Japp, de gör jag! Köpte världens stiligaste brallor för ca 5 veckor sen, kommer ni ihåg? (Vet inte hur man länkar till ett inlägg) haha! Dom satt då som en smäck!

Nu har dom blivit gigantiska! Och min våg visade idag 55,3 :D Dock eftermiddagstid (väger mig alltid på morgonen) men jag glömde de. Får kolla hur de ser ut imon bitti också! Men iaf, här är bildbevis!!



Lite konstig bild, men iaf! Känns som de får rum 2st i mina bralls! :P

RSS 2.0