Toorka

Har nog fått en s.k. bloggtorka, men har fullt upp med allt annat :) Är fortfarande kvar hos min älskling, men ska dock åka hem den här veckan men riktigt när vet jag inte än. Måste va hemma innan fredag iaf för då ska vi åka till öland.
Men sen vill jag hem nu på stört också, för jag fick ett samtal från min far idag. Men får hoppas på att de blir lite bättre iaf.
Saknar även min lille söta Nemi till tuuuuuuuuuuusen!!! Har fan varit borta från henne i två veckor nu, min lilla älskling :(

Men i alla fall, har jag inte så mycket mer å säga mer än att jag har världens finaste älskling å vill att han ska komma hem från jobbet nu! :(
Ha det bra alla, pusssss ;*

...

Det känns som att du för varje dag försvinner lite mer, var är du på väg? När kommer du tillbaka, när blir du densamma? När får jag tillbaka dig?
Jag saknar dig, den du var, den du är egenltigen är. Jag vet att du finns där någonstans, men när ska du visa de? Du är den som tagit hand om mig i 17 år, den som tog emot mig med öppna armar när jag inte hade någonstans å ta vägen. Men för varje dag som går, får jag svårare för å se att de verkligen är du, i mina ögon är du en helt annan människa nu. Hon har förstört allt, du vet de fina vi hade ihop? Den helt underbara tiden vi hade, då du brydde dig bara om mig. Då jag var "pappas" flicka, din flicka pappa! Betyder inte de någonting?

loov

Avslutningen va igår och jag är redan trött på att ha sommarlov. Jag har ju absolut ingenting å göra, usch va de här suger! Går bara omkring hemma och glor, spelar lite poker och sover. Kan man ha tråkigare? Jag säger ju att jag tröttnar skitfort! ;(
MEn imorgon kommer ju hjärtat, sen blire å åka med honom hem på Söndag. Måndag ska jag på sån arbetsintervju! :) Så får hoppas på att jag får jättemycket arbete så jag har något å göra om dagarna. Gubben jobbar ju fram till v. 28 så finns inget å göra för mig ändå förutom å städa, men de är rätt kul de med ibland :)

Men jag tycker att man ska få gå i plugget under sommaren med då skulle man ju bara behöve gå i 2 år ju?! De skulle va skönt :) Längtar sjukt mycket till studenten å få börja plugga PÅ RIKTIGT sen! Lite halvt stolt över mig själv. Har gått från att va så sjukt skoltrött och typ aldrig varit i skolan till att komma hem med bra betyg hela tiden på bara 1 år. Till och med min far blir glad :) Men iaf, idag blire till å städa lite sen. Måste ju va lite rent när hjärtat mitt kommer imorgon! Hoppas på att betygen kommer nu snart med så jag får veta alla! Vet ju dock redan 5 betyg utav 7 men dom andra två är ju dom jag e mest nervös för :s uscha!
Menmen, nu ska jag se om jag hittar några bra filmer som jag och min snygging kan kolla på i helgen. Vi ska ju bara mysa hela helgen ju! Jag gillart ; ] Hare bra alla ;*

/ Beatricee


hottelithot hot!

Jag kan inte sova!!!! ÄR hur pigg som helst :s Sen är de typ 50+ grader inne i mitt rum, dör fan av värme!

HATAR DEN HÄR NATTEN! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ  GEE MIIIG FREEDAG!!!

Söndag och jag saknar M..

Vad jag hatar dessa dagar, ville verkligen inte att han skulle åka härifrån! Jag saknar honom så sjukt mycket redan och har bara varit ifrån honom i drygt 4,5 timme. Timmarna jag spenderar tillsammans med honom har en tendens till att gå väldigt fort, som om någon håller i en fjärrkontroll och spolar tiden när han är här. Men får sen allting att gå i slowmotion när han är borta! Alla problem försvinner när han är i min närhet, det känns som jag lever i en dröm allting är så bra med honom. Det finns inget bättre än honom och han är min, bara min! Åh, va han är underbar! Helt perfekt, finns inga fel. Han gör mig så lycklig!!
<3


RSS 2.0