29/7-09

Den här natten började bra, men blev mer å mer irriterad ju mer klockan blev. Satt & spelade Little big planet med Sicka till klockan 03.45? eller något sånt. Sen gick jag ner för att försöka sova brevid hjärtat mitt men icke sa nicke att de ville fungera. Jag låg å vred å vände på mig i cirkus 1 timme sen blev jag irriterad och gick upp.
Så har suttit och glott på 2 filmer nu, 4 st nedladdade kvar å se idag. Skulle nog behöva städa här, men har verkligen ingen ork i kroppen jag e helt slut!

Men, TJOHOOOO!!! Får pengar idag ;) Dock ska dom bara gå till mat, men vafan det är behövligt känner mig som världens fattiglapp :P haha. *ilovedadi* min hjälte! (Y)

6 timmar kvar tills hjärtat ska komma hem, men sen får vi se hur de blir med det! Men hem kommer han någon gång iallafall & det är det ända som räknas. Buuhuu, så fort han går ut genom dörren saknar jag honom till tuusen. Men nu e det, som tur e, bara den här dagen och två dagar till för på fredag åker vi ut till gålö å då får jag ha honom hos mig HELA tiden :)
Sitter dock å fundrar lite på när jag ska åka hem, skolan börjar den 19e augusti så har ju typ 3 veckor lov kvar nu. Vill inte åka hem, fast ändå. Saknar ju min älskade far & Nemi! Haha, tänkte lite snabbt nu jag har typ bara varit hemma 2 veckor sen skolan slutade och det är 7 veckor. Så jag har haft mitt hjärta hos mig hela tiden! =) Förutom en helg då! Men nu hade jag tänkt mig å kolla in en till film :) Ha det så bra alla! ;*

/ Beatricee

....

Nu va de längesen jag skrev här, vääldigt längesen! Har ju dock inget kul å skriva det är som vanligt med mig. Jag r helt galet kär, sommarlov, pigg som en ärtkärna, hos mannen ja ni ser som vanligt?
Så få inte upp några förhoppningar om att de kommer komma så mycket till inlägg. För nu hade jag tänkt å kolla runt på lite käder osv =) Ha det så bra, pussssss

RSS 2.0