Skoola!

Sitter just nu i skolan, haft lektion i 22 min hahah! Vill hem redan! De är ju nästa lektion vid 9 som är värst för den håller på i 2h och 40 min men världens tråkigaste lärare.
Men iaf, så har jag lyckats bli färdigt med 1 arbete av 100000000, men går visst framåt. Problemet är bara att alla typ ska vara klara den här veckan och nästa. Förstår inte hur jag ska ha tid med detta? BAJS!

Förövrigt, saknar jag min älsk oerhört mycket. Känns som om de är en evighet sen jag träffade han nu och de börjar bli jobbigt å bo så långt ifrån. Tänk om jag hade varit tvungen å vänta ett helt år till innan jag skulle fått bo ihop med honom? GUD då hade jag dött!

Nog om de, ska väl se om jag kan börja lite på något annat arbete :P PUSSSSSHAAAAAJ!

Suck!

Ingen bra dag idag, har typ ångest för att gå till plugget imorgon. Någonting får mig att inte vilja gå dit, är så trött på de så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Visst så är de bara 2,5 vecka kvar. Men jag vill INTE! Vill bara flytta härifrån istället, till min älskling. Slippa tänka på alla måsten, alla arbeten som ska vara klara och skit.
Har lite arbeten kvar, men absolut INGEN ork! Funderar på å skita i dom fullständigt...

HALVVÄGS!!!!

Våran lille har gått och blivit stor, eller snarare jag som blivit stor men de hör inte hit :) Lillen är hela 140 dagar gammal nu, och jag har bara 140 dagar kvar tills jag får se han +-.

Du är på dag 140 av 280. (50%).

50% avklarat, 50% kvar! Men är nästan säker på att dem sista 50% nu är lite roligare än dem första :)

GRATTIS!!!

ÄLSKLING FYLLER ÅR IDAG! GRATTIS HJÄRTAT! <3



HURRA HURRA HURRA :D

Stockholm weekend!

Mina brudar och jag fick för oss att åka till sthml i torsdags kväll, sagt och gjort fredag kväll var vi där :) Har haft det supertrevligt! Framför allt för att jag fått träffa min älskling! Inte så hiiiiiiiiimla långt kvar tills jag flyttar dit nu.

Fredagen: Hade dock kunnat bli bättre, hade ont i sidan av ryggen redan från morgonen som sedan gick vidare in till sidan av magen också. När jag kom fram var det så EXTREMT, jag visste inte var jag skulle ta vägen för att de gjorde så ont. Kunde inte stå, sitta, ligga eller gå ingenting gjorde de bättre! Men jag försökte mig på att sova medans de andra festade. Men efter någon timme eller så kom tias in och hitta mig ståendes på alla fyra för att försöka sträcka på de, men som vanligt inget funkade!
Stackarn va lite orolig så han ringde sin mamma och sös som trodde de kunde vara gallsten, och envisa tias tvingade in mig i en taxi bil så vi åkte till akuten på en gång! Dock hittade dem inget speciellt, mer än lite vita blodkroppar i urinet, så fick lite pencilin och smärtstillande. Sen dess har de varit helt ok med värken, har dock lite ont idag =/

Lördag: Blev det grillning, årets första för mig för den delen :) Räknar inte korvgrillandet på en elgrill med mamma för riktigt grillning! Med lite kubbspel, vilket slutade 1-1 tjejerna mot killarna. Sedan vart de lite partaj uppe hos min käre fruuuga! Mycket trevlig :) Sen drog resten vidare och jag och tias gick och la oss!

Söndag: Seg dag! Ville inte åka hem! Men diskade dock uppe hos tias för första gången ;)

Blev ett litet lång inlägg, men ni har ju inte fått något att läsa på en hel helg så ;)

/ Beatricee

V. 20 (19+1)

Vecka 20

Kroppen: Det börjar synas att du är gravid även utanpå kläderna. På vissa börjar naveln sticka ut en aning.

Vissa lider av halsbränna och förstoppning, vilket är helt naturligt. Det orsakas av att musklerna runt tarmarna och magmunnen inte är lika strama som förut. Motion, rätt kost och att hoppa över kaffe och stark mat kan underlätta. Man får också lättare hål i tänderna och ibland svullet eller blödande tandkött.

På de rutinmässiga barnmorskebesöken brukar man göra en del undersökningar för att följa fosterutvecklingen och för att se eventuella avvikelser i mammans hälsa.
Vid varje besök mäter man blodtrycket, kontroller barnets hjärtljud och mäter mammans mage. Vid vissa besök kontrolleras även blodvärdet, urinprov och blodsocker hos mamman.

På vissa barnmorskemottagningar ordnas ett gruppmöte, där man får information om föräldraförsäkring, kosthållning, amning med mera. Man kan också prata om hur man kan lindra besvär från rygg och bäcken. Du kan till exempel få hyra ett stödbälte för att minska bäckenbesvär.


Fostret:
Fostret växer mycket under den här tiden och är cirka 25 centimeter långt och väger runt 250 gram.

Huden utvecklar nu ett gelélikande lager som kallas vernix, det skyddar huden från fostervattnet. Under mjölktänderna bildas de permanenta tänderna.


HOPPAS!

Om allt går som det ska vilket jag hoppas innerligt! Så åker vi 3 bruttor till tias imorgon :D HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!

Mer har jag inte å tillägga just nu :P PUSSSSSSSSS

V.20 (19+0)

Min graviditet - BF Ons 6 okt 2010

Din graviditet startade Tors 31 dec 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 14 jan 2010 (ägglossningen).
Du är i vecka 20.
Du har gått 19 fulla veckor och 0 fulla dagar (v19+0).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 6 okt 2010
Du har 146 dagar kvar till beräknad förlossning.

Bara 6 dagar kvar tills jag är halvvägs, gud så jag längtar! ;)


Nya kläder!

Kom ju på på att jag inte laft upp någon bild på de senaste jag köpt/sytt till våran lille skit :) Får ta kort på de senare idag så ska ni få se :D

Idag, sov jag till HALV 1 fattar ni? :o förstår inte hurfasen jag lyckades! Sen har jag skrivit klart svenska uppgiften och skickat in den så nu är de äntligen klart. Nu är de bara alla andra jäkla arbeten men de får nog vänta. Tänkte faktiskt plugga lite teori nu! Börjar ju trots allt närma sig uppkörning+skrivning ;)

/ Beatricee

Vikt?!

Fick en kommentar idag om att en tyckte att jag gått ner så mycket i vikt, haha tyckte de lät så roligt med tanke på min mage. Men sen när hon berätta om vilka bilder hon mena såförstod jag! :P



08 vs 09 :P Syns dock inte så bra på bilden till vänster, men va jätterund i ansiktet då mot vad jag är nu ;)

Osynliga kommentarer?

Hallå, vadfan är de här för skit? Har fått massa kommentarer, eller massa och massa 3 tror jag de va från Emelie http://eme1ie.bloggplatsen.se/  Förlåt för att du inte fått några svar, men har inte sett detta förens nu?

Dumma blogg.se, blir så trött på de ibland!!

Mage v. 18+3

Blir så suddigt och dåliga bilder när man ska ta dom själv, tänkte ju inte på att jag kunde ett tias om hjälp när han va här!!


Dålig uppdatering!

Har ju haft en hel helg plus lite till med min älskling ju, har inte haft tid att sitta här :) Men idag åkte han tyvärr hem. Får se om de blir någon resa upp nu i helgen, de bror helt och hållet på hur min ekonomi ser ut just nu.
Men gud, känns som min mage aldrig slutar växa! Känner mig som en liten tjockis :)

Ne på tal om annat, har suttit hela eftermiddagen nu och pluggat. Eller sen hjärtat åkte vi halv 4. Men fy så mycket jag har. Är nu NÄSTAN klar med samhällsarbetet, ska bara skriva en motivering också. Men tror jag ska börja skriva på ngot annat nu ett tag så jag får en liten paus från de där. Men nu blir de en toa och rök paus för min del!

/ Beatricee

BEBIS!!

Här kommer en bild på våran lille POJK som är beräknad att komma ut den 6e oktober! Blev framflyttad 4 dagar. Men vad gär väl de, jag är glad för att han mår suuperbra!



Man ser händerna där framme vid huvudet och knäna + ett ben :) Våran lille älskling <3

Bebiiis!!!!

Idag ska vi äntligen få åka och se bebis igen! Första gången för älskling :) Ska bli så himla roligt, vill bara att tiden ska gå lite fortare nu.

På tal om annat, är det någon som kommer ihåg hur man länkar folk? Som jag länkat typ anna där på sidan? :P haha, har totalt glömt bort det!

Men förhoppningsvis kommer de in en liten bild på våran lille sen! <3

Snart se bebis!!

Åhh så jag längtar! Imorgon får vi äntligen se bebis igen! Eller det blir första gången för älskling :) Gud så sött. Skulle jag fått bestämma hade jag kollat på den hela dagarna, vill aldrig åka därifrån när jag väl ligger där, det är en sån underbar känsla så det går inte att beskriva!
Men först ska jag stå ut med en dag i kalmar, känns som om jag kommer somna efter halva dagen. Vaknade ju klockan 06.00 idag, känns inge skönt. Schemat ser ut som så att först har vi en lektion i 2h och 40mins, sen lunch, sen avresa 12.06 för att 14.00 ska vi gå på ett fotbollsmusee! Ska bli riktigt roligt ändå. Sen blire lunch och shopping, sen match Kalmar FF - Halmstad BK! Sen får jag ÄNTLIGEN åka hem, är hemma i hultsfred ca 23.00 och då ska hjärtat hämta mig på stationen :D Superglad!

Tänkte jag skulle försöka hitta mig ett par mammabyxor nu när jag ändå ska till kalmar. Det är inget roligt å bara gå i mjukisbyxor hela dagarna! Så hoppas på lite fynd iaf, även fast plånboken säger ifrån ;)
Ne nu ska jag dricka upp morgonkaffe, ha det så bra alla!

/ Beatricee

V.19 (18+2)

Din graviditet startade Sön 27 dec 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 10 jan 2010 (ägglossningen).
Du är i vecka 19.
Du har gått 18 fulla veckor och 2 fulla dagar (v18+2).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Lör 2 okt 2010
Du har 151 dagar kvar till beräknad förlossning.

Magbild kommer lite senare :) bara 11 dagar kvar tills jag kommit halvvägs!!

Humörsvängningar till tuusen!

Ingen rolig dag idag inte! Är arg på allt och alla känns de som. Idag är allt bara PEST! Ingenting går som jag vill, folk förstår inte vad jag menar osv. Känns som om man lika gärna kan gå och sova nu på en gång så jag slipper den här dagen!

Mer önskelista! :)

Åååh, helt förälskad!


Detta kommer från www.lindex.se

Nu letar jag bara efter en liten sjömansmössa också, någon som vet var det kan finnas? :)

Dålig uppdatering av mig!

Skylle på att jag har haft för mycket att göra som t.ex. umgås med tias ;) Ne, jag har även MASSSSOR utav skolarbeten som ska vara klara till denna och nästa vecka. Vet dock inte hur jag ska hinna med de? :S
Jag har:
Samhäll
Svenska B
Kommunikation
Naturkunspak
Matematik
Utvevkling, Livsvillkor och socialisation
Barn, kultur och Fritid
Idrott

Ja ni ser, listan rullar vidare! Först¨r inte hur jag ska hinna med allt!
På tal om annat, 1 maj var i helgen! Vilket betydde att jag och älskling firade våran 1års dag!!! Vilket slutade med en ring på fingret, ett jättefint armband på handleden och en kinamåltid! MUMS* Dagen kunde inte blivit bättre.

På onsdag kommer han äntligen ner igen, vi ska ju på ultraljud på torsdag. Fy så jag längtar :)

Men ne, nu blir till att fortsätta med pluggandet! Har bra, PUSSS!

RSS 2.0