5 dagar kvar!

Hej alla glada!
Va visst ett tag sen jag skrev, har nog kommit av mig lite tror jag. Men har ju haft så mycket annat för mig, massor som hänt & inte hänt!

Idag mår jag inte bra, som den senaste veckan har jag känt mig spyfärdig hela dagarna. Kommer emellanåt och det är inte mysigt!
Imorgon, om jag har tur, kommer min älskling till mig. JAG HOPPAS!! Annars får jag inte träffa honom förens på måndag och de känns som en evighet dit, på tok för lång väntan!

Idag har far min slängt ut mig pga. tantbesök så får inte komma hem förens imorgon eftermiddag! Satans gubbe! Men då får jag ju i alla fall se hur hon ser ut ;)
Känner mig lite off idag? Vet inte vad det är med mig, är skittrött fast ändå inte. Hmm, lustiga veckan här kanske?

Men ne, nu får de väl bli lite alfapet eller något. Finns inte så mycket annat att göra här på landet :s

/ Beatricee


22 dagar kvar!

Lite smått irriterad idag med, inte bra de här!

Försov mig rätt skapligt idag! Som vanligt.. Men när jag väl kom till skolan fick jag tillbaka mitt prov om elen där det stod längst ner i det högra hörnet ett MVG! FÖRSTÅR NI ATT JAG BLEV GLAD? :D Efter det vart de naturkunskap med ett par frågor bara. Sen blev det volleybollträning! Vi ska ju ha turnering på tisdag så nu tränar vi för fullt! Även fast jag suger :o MOHAHA!
Efter skolan gick jag hem till mormor och morfar för att visa mitt fina prov, fick lite kaffe också för den delen. Sen när jag skulle hem stoppa morfar ner en peng i min ficka! =) Han är för söt!

Har dock inte pratat allt för mycket med min älskling idag, vilket ogillas en väldans mycket!!! Fast kan förstå lite varför också, har inte varit världens gladaste idag! Kan inte vara så kul å prata med mig då. Men nu är det bara 2 dagar kvar tills jag får träffa honom! ÅHH va jag längtar!

På tal om "dagar kvar" är de endast 22 dagar kvar tills jag fyller år!!!!!!! :D Här får ni se min nedräkning MOHAA!



Jäkla Jossan som fyller år om 1h & 20 mins då :@  Jag vill också!! Men ne, nu ska jag nog spela en runda alfapet.

/ Beatricee

Vad händer? :s

Jag orkar verkligen ingenting, är för trött för att sova? Konstigt nog, illamående och massa skit. Känns som om hela min kropp håller på att lägga av .. Vet inte vad jag ska göra åt de.

Har ingen ork för skolan och mina tabletter hjälper inte ett skit! Helvete, vad jag hatar de här! Vill bara ha mitt hjärta hos mig nu!!!!

2:a advent!

Hejsan!
Har fortfarande ingen julkänsla över huvud taget! Men tror de behövs lite snö för det & de vill jag inte ha!
Denna söndagen har jag spenderat med Josefine som har haft kalas, eftersom hon fyller 18 på torsdag! =)

Men just nu känns allting bara piss! Känner mig jätteirriterad på allt & alla, men fråga mig inte varför. Därför blire ingen speciellt inlägg idag!
Ha en bra söndag alla!

/ Beatricee

Godmorgon världen!!

Eller man kanske säger goddag när klockan snart är två?!
Men i alla fall så var de någon som kom och satte en nyckel i dörren klockan 00.00 inatt, snacka om att jag fick panik!! Men vet ni vem som stiger in? Jo min kära far :) Han kände sig inte bra och kom hem så jag slapp vara hemma själv iallafall!

Idag ska jag väl försöka ta mig ner till Jossan en sväng. Hon ville ju se "new moon" som jag har på datan. Så får se om jag orkar dra mig ner dit. Eller rättare sagt om pappa orkar köra mig. Men de skulle vara VÄLDIGT bra så han kan köpa sköljmedel. För jag måste verkligen tvätta imorgon. Kläderna börjar sina =/

Men ne, nu ska jag ta mig en kopp kaffe och spela lite alfapet ;)  www.betapet.se  CHECK IT OUT!




/ Beatricee

Hemmakväll..

Hej alla!
Ja min käre far jobbar natt så nu e de bara jag & min lille vovve hemma. Lite småtrist. Har kommit fram till att jag inte gör alt för mycket på min helger. Sitter mestadels hemma. Men det är rätt skönt ibland med, bara man har något att göra annars blir jag tokig!!

Har suttit och blippat omkring på massa olika internetsidor och helt plötsligt kom jag in på förlovningsringar? haha. Jag tycker det är något bland de finaste som finns om man gör det med den rätta och för att man ÄLSKAR den personen, inte bara för att man vill ha en ring på fingret. Därför tycker jag också man ska vänta ett tag, känna efter om de verkligen är den rätta?
Men jag vet att Mathias är min rätta, men tänker ändå vänta och sen TVINGA han å förlova sig med mig ;) MOHAHAH, när den tiden väl kommer.
Kommer aldrig släppa taget om min absoluta favorit, min ögonsten, min MAN! Skulle inte klara mig utan honom, han är den som kan få mig på bra humör hur arg/ledsen jag än är. Därför kan jag helt ärligt säga att jag älskar honom utav hela mitt hjärta!

Men nu, ska jag vänta på att han ringer om han inte glömt bort mig? ;) Så spelar väl en runda alfapet så länge. Ha det bra ;*

/ Beatricee

Yabadabadoo!

Åh, finns de någon sötare än min vovve? Hon kommer upp i knät (tror att hon är en chiuaua) och bara myser! Åh, älskar sånna här kvällar! De enda som saknas nu är kanaler på tv:n och mitt fina hjärta!

Om 7 dagar får jag ÄNTLIGEN se han! Jag saknar han så gud ini hela havet. De känns som om det är en evighet sen jag såg han, 12 dagar om man ska vara exakt. Varje gång jag ska kolla klockan på telefonen och ser min bakgrundsbild på honom smälter jag en liten bit! Ingen kan vara så lycklig som jag! Har VÄRLDENS underbaraste, finaste, bästaste pojkvän och jag älskar honom till tuusen!

På tal om annat blire baconspruta för mig imorgon OM jag bara inte har feber imorgon med. Men har varit lugnt ikväll haft 37.7 nu bara så de ska nog gå bra :) Vill verkligen inte missa skolan.



Dom två finaste i mitt liv <3

MEN nu ska jag se till å slå pappa i alfapet ;) Han är väääääääääääldigt dålig på de.
Ha de bra alla ;*



/ Beatricee

Feber, inte feber?

Hej alla glada!
Lustigt nog vaknade jag upp klockan 07.00 över att jag var helt dyngsur och frös som en gris! Men lyckades visst somna om, men vaknade senare med feber?! Himla typiskt, vi som skulle ha volleybollträning & gjort en intrevju idag!
Men nu senare på dagen var den helt plötsligt borta? Herregud! Jag blir så trött på de här. '

Men förövrigt har jag inte gjort ett piss idag! Bara latat mig hela dagen. Men tänkte väl att jag skulle ta och räkna lite matte idag. Har ju trots allt nationellt prov v.51. Men nu blire först en omgång på betapet :)

/Beatricee

Pappa!

Som dom flesta redan vet, så älskar jag min far över allt annat! Han är min "hero", jag hade inte klarat mitt liv utan honom. Så därför vill jag tillägna en dikt till honom!

Feel your arms around me
Daddy you're so strong
Feel the love enfold me
Know that I belong

Complete and warm in comfort
Knowing I am safe
The world around is scary
I love this gentle place

Hear our hearts our beating
Together now as one
Daddy you're my hero
You're like my morning sun

Always be here Daddy
Holding me this way
Not only for this moment
But every single day

Hands that hold so firmly
With love that I can see
Just you and me my Daddy
Our love grows constantly

Love that's never ending
Each moment of this bliss
I'll know in life sweet Daddy
There's nothing I will miss.

<3

Namnsdag!

Hej alla glada :)
Idag har jag faktiskt namnsdag, Beatrice! Och igår firade jag och mitt hjärta 7 underbara månader tillsammans. Fast kunde ju dock inte träffa honom :( Lika tråkigt som vanligt!

Men förövrigt, titta här vilka extremt söta klänningar jag har hittat!





Tänk om dessa skönheter skulle slinka ner i min brevlåda, ojoj va glad jag hade blivit då! Ingen som vill ge en fattig liten tös 2000kr så hon kan få hem alla dessa? ;)
Ne trodde väl inte de heller, men iallafall ska jag nu spela lite alfapet med Louiiiise! Ha det så bra, PUSSS ;*

/ Beatricee

RSS 2.0