Hemlisar?!

Jag är urusel på att hålla hemlisar som dock handlar om mig själv, annars brukar jag vara rätt duktig på de :) Vet inte riktigt hur jag ska göra, jag viiiiiiiill så gärna berätta men tänkte vänta tills på onsdag i alla fall! Bara för att!
Snart blir det en resa upp till älskling också, den 1 april närmare bestämt. Då fyller även min käre bror 23 år! Gud vad alla börjar bli gamla :/ Bara jag som är ung nu för tiden, haha!

Men nu ska jag fortsätta kolla på twilight, för typ 50:e gången, men ni får väl hålla utkik här för på onsdag eller torsdag blir det en förändring här om jag nu vet hur man gör ;)

/ Beatricee

Från nattuggla till morgonmänniska?

Japp, kom fram till att de är ca 1,5 månad sen jag skrev något. Har ju faktiskt inget speciellt å skriva. Förstår inte hur dessa heltidsbloggerskor har någonting att skriva om hela tiden, jag menar jag orkar inte sitta å berätta vad jag har för kläder på mig eller hur många meter papper jag använder när jag skiter?

Jaja, vad som hänt? Näst intill ingenting, har gått och blivit morgonmänniska. Vaknar mellan 06.00-07.00 varje dag! Lite smått irriterande sådär men vafan mamma tycker de är bra :) Åkt lite till älskling, och nu är han här!! :D
Har väl lite små hemligheter för mig också som ni kanske får reda på lite senare. Vill inte berätta något ÄN :)

Men nu ska jag in och hoppa på älskling lite så han vaknar snart för det är inge kul å sitta här själv :( CYA!

/ Beatricee


RSS 2.0