23/3 -11

Idag åkte min kära mor hem, fy så tråkigt! Har haft ett par underbara dagar här med mamma, skulle jag få bestämma skulle jag ha henne här varje dag. <3

Men på tal om annat så såg jag häromdagen när jag skulle skicka in deklarationen att jag ska få massa pengar tillbaka :D De lönar sig visst att gå hemma ;) haha. Vart superglad, hade räknat med att det skulle stå 0kr ;)

18/3

Idag börjar äntligen SÅ SKA DE LÅTA :D Jag kan vara världens gladaste! Inte nog med det så kommer ju mamma imorgon, som jag har längtat efter henne!!

Nu snart ska vi bege oss till Ica för å handla mat till lilleman, sen i eftermiddag när älskling kommer hem så ska vi vidare till Haninge C ska hämta ut sånt paket från Libero =)

14/3-11

Jaha, då var denna helgen avslutad också! I Fredags gjorde vi i stort sett ingenting, lördags hade Wilmerpilmer sitt dop :) Senare på kvällen va vi upp till grannfrugan Sicka, eftersom att hon fyllt år så hade hon fest. Igår gjorde vi inte ett skit! Haha, låter som en lyckad helg va?
Ne nu måste jag gå å hämta Aaron, han ligger undr gymmet och gnäller.
Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar min son! <3

13/3-11

Usch det ser verkligen ut som en svinstia här hemma! Kan någon komma hit å städa åt mig? Jag orkar verkligen inte göra det själv..
Åh när ni ändå håller på så kan ni ge mig några miljoner!

En unge i minuten!

Sitter å tittar på de programmet åh shit va sugen man blir på att skaffa sig en till, jag vill känna den där smärtan och den där stoltheten som kommer när lillen är ute och kommer upp på magen!
JAG VILL IGEN!!!! Skulle nog kunna föda hur många barn som helst tror jag" ;)

Gladast!!

Även fast jag i stort sett aldrig skriver så har jag fortfarande nästan lika många besökare :) Så de ska bli ändring på det, sk försöka uppdatera lite oftare.
Jag är i alla fall gladast i världen för ag har världens finaste familj som jag älskar över allt annat!!!!
PUSSSS

RSS 2.0