Skolan ~

Sitter i skolan nu, börjar inte förens klockan 12 igen sen slutar jag vid 1. Känns så jävla nödvänigt det här asså, 1 lektion igår och 1 lektion idag. YIPPI! not. Då kunde jag ju lika gärna skippat skolan idag med ju och sovit nu!!
Btw, Stockholm imorgon :D Fyfan vad jag längtar, ska bli så förbaskat kul!
Men tåkig som jag är idag så har jag inget mer att skriva. Kommer kanske ett inlägg ikväll :)

/Beatricee


Sommaren 09 är väntad!

Vaknade klockan 12.40 idag, de va lite skönt sådär :) Blev ingen skola idag, vi hade bara gympa idag så missade inget ändå. Men imorgon ska jag dit. Slutar egentligen inte förens 16.05 imorgon men får sluta redan vid 13.00 :D Guttans! Sen på fredag blire ingen skola alls eftersom jag ska till Stockholm då.
Fick besök av Jossan idag när hon "slutade", hon ville ha kaffe som alltid typ :) haha . Senare på dagen pluggade vi lite matte, men de blev mest massa skitsnack. Men det är alltid lika kul, hon är nog en av dem få människor som vet typ allt om mig, hon ger mig alltid råd osv. Men det bästa med henne är att man aldrig har tråkigt i hennes närhet (: Det finns så sjukt mycket minnen från våran tid tillsammans som är helt oförglömliga. 
Vi pratade en hel del om också hur vi längtar till att åka till Stockholm så sjukt mycket! Men nu e de bara imorgon med sen åker vi!! PARTY hela helgen!  Hoppas på nån vecka eller något i sommar också, men tror inte det ska vara några problem med att få med henne då.
Men jag känner mig dock jävligt irriterad ikväll, men har inte en aning om varför. Känns som allting bara irriterar mig nu, fan! Är så jävla tjurig mot alla också har jag märkt. Jag kan byta humör på 1 sec och få världens utbrott. Just nu skulle det kännas skönt med ett utbrott å bara stå å skrika eller slå på någon! Jadu, jag e lite lustig ibland jag. Men det är sånt man får stå ut med.
FYFAN vad saker jag har att plugga med, tänkte ju att jag skulle göra det idag men de blev dock inte så :s jävla skit. Får fixa allt det imorgon, men tänkte försöka hinna med en sväng bort till Jossan med. Dem ska ju dricka några öl, men jag är så jävla fattig så får vänta tills fredag xD haha . Det är inte lätt att vara studerande, och liten ;D Men nu är det typ bara 46 veckor kvar tills jag fyller 18! haha, har redan börjat räkna neråt, skäms lite. Min käre man fyller ju 20 år och min bror fyller 20, min syster 25, morfar fyller 70 fan va mycket folk det är som fyller jämt i år! Blir ett dyrt år.
JAG VILL HA SOMMAR! Festival, värme, bad, sol och öl! Det finns absolut inget bättre än sommar. Hoppas på att den här sommaren blir bättre än den förra. 
Gud vad mycket skit det blev på det här inlägget :s haha, Grattis till er som orkade läsa. Men nu tar tyvärr det roliga slut ;( 

 
                                         

Jag och älskade Thildaskit under festivalen :) <3

                                                                                                                                                                          / Beatricee (Y)


Stockholm !!

Yääz! Jag, Jossan & Zandra åker till stockholm på fredag :) GUTTANS! längtar så sjukt mycket. Så ska ta ledigt ifrån skolan då, för vi åker runt 10, 11 på förmiddagen.
Så idag har inte hänt allt för mycket. Jo, de vart sånt brandlarm i skolan men vi på BF hörde inte ett skit. Utan vi såg bara brandbilen och allt folk utanför. Fan vilken bra skola, tänk om de verkligen skulle börja brinna där inne, de skulle sluta med att vi dör. JAG VILL INTE DÖ :'( haha ! Sen sista lektionen på BKFn hade jag glömt bort att vi skulle skriva ett jävla arbete om föreningar. Så fick plugga somfan idag på lektionen, men duktig som jag e hann jag klart till slut!
Btw för er som ville veta så e jag faktiskt lvl 14 på tibia nu :D Går lite segt framåt, men vafan! Pallar inte pga så sjukt mycket nu när jag har så mycket i skolan. Va så länge sen jag spela på allvar så får ta det lite lugnt i början, haha.
Jävla helvetets skit! Blir ingen step up för mig imorgon :( jag som hade sett fram emot de, men får inte för läkaren.

/ Beatricee

Svenska

Japp, då sitter man på dagens första lektion, svenska. Men är riktigt stolt över mig själv då det går väldigt bra här. Har fått VG å nästan alla mina arbeten och MVG på en analys. Så hoppas på bra betyg här :) Anledningen till att jag säger det nu är för att jag fick tillbaka ett arbete nyss som jag fick VG på :D Bea är BÄST :D
Men iaf, idag skulle min man kommit till mig men blev inte så för att han skulle jobba. Så får helt enkelt vänta tills imorgon :( buhu! Men jag klarar mig rätt bra ändå, har ju börjat med de där förbaskade Tibia igen :p haha . Level 12 faktiskt, oohyeah jag e sååå duktig!
Men iaf, nu kan jag inte skriva mer, måste fortsätta med mitt arbete :s uscha .
/ Beatricee

Hemma, S igår och imon :S

Va i västervik igår då, lite mindre kul faktiskt. Ska dit även imorn, men baby e med mig så det blir bra :D hihi, och mamma faktiskt. Så idag får jag vara hemma, rätt skönt men mår inte alls bra. Är typ jätteyr i huvudet och mår illa :( Det är synd om Beafiis idag. Är sjukt nervös inför morgondagen :s
Igår hann jag faktiskt med att beställa den rosa färgen med, ska ju bli rosa och svart igen!! :)
Men iaf, visste ni att Annapanna är den bästa & sötaste människan ever? :D De visste iag jag! Vad skulle jag ta mig till utan henne?


                                                     

Lite coola e vi allt :D <33
/ Beatrice

Snartsnartsnart :)

Idag kilade man hem från skolan lite tidigare då, pallade inte med dagen idag så gick efter första lektionen. Blev att sätta sig framför tvn när man kom hem med min käre far i ca 10 mins, sen la jag mig i sängen, läste en bok och somna :s haha, va så sjukt trött. Men fick dock bara sova en timme för sen va man tvungen att gå ut med hunden -.- blev lite smått irriterad men när jag väl kom ut så va de faktiskt rätt skönt :) Sen kom jag på de att jag inte köpt någon ny knep&knåp bok sen i oktober :s alltså, en korsordsbok som jag alltid brukar köpa. Är sån nörd ni vet :D Men somsagt så pallrade jag mig iväg till konsum eftersom att jag har så långt dit, typ 150 meter? Blev dock även en cola, mitt dumma helvete. Håller ju på att sluta dricka cola, folk som känner mig vet att jag har något dumt beroende av den skiten och verkligen dränker mig själv i cola. Men kom ju själv på tanken med att jag kommer bli fet av den skiten om jag håller på som jag gör :s Eller fet kan man ju tolka hur man vill just nu, vissa som förstår! Lite stolt är jag ändå över mig själv efter att ha listat upp hur mycket cola jag köpte på tre dagar så blev det: 4 Burkar, 33cl, 4 Flaskor, 0,5 liters och 3 Flaskor, 1,5 liters alltså SERIÖST ? :S hurfan kan jag dricka så mycket cola? Känns nästan äckligt när man tänker på de, så mycket socker och grejer. Men nu sen i torsdags förra veckan så har jag bara druckit 1 0,5 liters flaska och 2 1,5 liters :) Är mycket stolt över mig själv.
Men hur som helst så saknar jag min man extremt mycket :s har inte träffat honom på 5 dar nu. Är så jävla tomt i sängen när man ska sova ju. Ingen som håller om mig när vi somnar och sånt :( Men imorgon kommer han ;D haha, så jävla skönt, massa mys! Sen är det bara ca 12 dagar kvar tills han flyttar hit! Eller alltså inte in till mig men till ett eget hus här i hultsfred :p Skönt å veta att min man snart bara bor en kvarts promenad ifrån mig!  loove you hun' <3

/ Beatrice (Y)

Skoola ..

Jaow, sitter alltså i skolan och har psykosocialt arbete. Men funderar starkt på att gå hem, har så sjukt ont i magen och är trött. Allting känns helt fucked up i min hjärna just nu. MEn jag pallar inte skriva något, kanske kommer en updatering ikväll (: pusshej <3

Välkommna till Hultsfred gott folk!

Hultsfred är ett ställe som ligger i Kalmarlän.
Här gäller det att passa in.Om man gör ett misstag eller gör
bort sig kan man garanterat räkna med att alla vet om det
dagen efter, och de har säkert gjort om historien ett tiotal gånger.
Om man hänger i stan så är man en äcklig fjortis, och det
låter aldrig någon en glömma.Om en tjej strular med några killar
på en fest, får hon ett horrykte efter sig.Värst i Hultsfred är
rykterna. De börjar hur som helst, med vad som helst.
Ifall man är arg på någon i Hultsfred, startar man ett elakt rykte
som snabbt sprider sig som en löpeld genom alla rastlösa tonåringar
som inte har något bättre för sig än att snacka om andra, de hoppas
att folk snackar mindre om dem då. Folk tror på alla rykten också,det
ärdet som är det värsta. Ingen har ännu insett hur folk manipulerar
varandra att tro på dessa bisarra och konstiga händelser de får höra
om varje dag. Alla vet nått om alla, och ingen är mogen nog att hålla
käften. Falskhet finns det också gott om i Hultsfred.Folk snackar
skit bakom ryggen och sedan går de fram till personen och berättar
hur mycket de älskar den. Fjortiskärlek helt enkelt.Ingenvågar
egentligen stå för va de tycker. Om man börjar bråka med fel person,
kan det vararena dödsdomen.Ungdomarna super sig fulla och däckar
varje helg, dagen efter mår de inte bara dåligt över huvudvärken,
utan även om hur många rykten och pinsamma händelser de ska få höra
om denna gången. Nästa helg är det ännu värre.Ifall man börjar
umgås med fel personer, ändrar folk åsikt om en och kallar en
pundare, och om man har en pojkvän eller flickvän så ska alla
verkligen få reda på vad som händer mellan er. I Hultsfred har
man inte mycket att göra förutom supa och snacka bort sina egna beskymmer
med andras olägliga situationer. Fjortisarna är rivaler och ska ha makten
över stan och killarna ska slåss och bevisa att de platsar in i det coola
gänget. Populäriteten är den viktigaste i Hultsfred, det är det man lever
för här. Alla ska veta vem man är, det är det som är tanken.
Så välkommen till Hultsfred, men va jävligt noga med att inte sticka ut bara passa in.


Nytt år, ny blogg

FAN blir galen på det här, femte gången jag trycker på fel knapp så de publiceras med bara överskrift. Tror inte jag e så jävla bra på de här faktiskt :S haha . Men iaf, bytt blogg igen, som vanligt. HAr ändå inget intressant att skriva. Just nu känns allt bara piss, precis som det brukar göra. Börjar bli sjukt trött på den här skiten, vill bara att allting ska lösa sig så man kan få lite lugn och ro någon gång.
Btw, så saknar jag min Dennis massor, träffar han inte förens på tisdag :(
Yaya, hare bra !



Mooi ;d




Förrsten så e jag lite busig :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0