USEL!

Jag är så fruktansvärt usel, efter ca 7 års "stillasittande" tog jag mig i kragen och skaffade ett gymkort! Gick dit idag & 11 minuter var allt jag orkade på en crosstrainer! Snacka om usel...

Men när jag väl var i bilen på väg hem, ville jag tillbaka. Vill träna mera, vill prestera mera. ÅHHHH!!Får vänta till imorgon bitti, om jag kan gå då.

Plugg..

Sitter och pluggar på provet vi har tills imorgon, inge vidare kul kan jag ju säga. Ska ha prov i religion och moses och abraham typ.
Sen ska även en bok vara utläst imorgon, jag har läst en tredjedel. Vilket betyder att jag har typ 200 sidor kvar. Känns väldigt lyckat måste jag säga :/

Alltså seriöst!

Det värsta jag vet är föräldrar som "tävlar" om vems barn som är mest omtyckt, sötast, vem som får mest uppmärksamhet, får mest saker osv. Jag förstår inte hur dom tänker?! Jag blir irriterad, fruktansvärt irriterad.

Jag VET att min mamma, tias mamma, min pappa, tias pappa osv tycker om ALLA sina barnbarn LIKA mycket! Jag behöver inte gå hemma och vara nervös över att min unge inte är allas no1 för jag VET om att det är så, på delad plats med alla andra ungar i familjen. Vad är då problemet? Varför försöka vara så uppsnoffsig och försöka vara så märkvärdig?
Alla barn är UNIKA och lika UNDERBARA på sitt sätt!

"Så väljer du rätt fritidsintressen för dina barn"

Men vad är de för fel på folk? Så väljer DU rätt fritidsintressen till dina barn?! Det är väl för farao barnen som väljer själva vad dom vill göra, INTE föräldrarna...

URSÄKTA?! Har inte barn en egen vilja? Ska vi föräldrar bestämma vad dom ska vara intresserade av och vad dom ska göra? Vilke jävla idioter. Hur tänker folk? Var är samhället på väg?

Vad gjorde man innan man fick barn?

Ja de kan man undra, har inte en blekaste aning faktiskt!

Men de är det bästa som någonsin hänt mig. Älskar mina killar något enormt mycket. Känns nästan dom att jag har allt man kan önska sig, förutom en sak. Och det är ett rum till aaron, men det kommer i sinom tid. Vi vill ju inte hyra eftersom de då är så svårt att komma in i bostadsmarknaden igen. Så vi väntat tills vi hittat något som känns så rätt!! Så länge så ser jag till att han har allt han behöver och inte saknar något!

Min son är mitt liv <3


....

Hejhopp


RSS 2.0