USEL!

Jag är så fruktansvärt usel, efter ca 7 års "stillasittande" tog jag mig i kragen och skaffade ett gymkort! Gick dit idag & 11 minuter var allt jag orkade på en crosstrainer! Snacka om usel...

Men när jag väl var i bilen på väg hem, ville jag tillbaka. Vill träna mera, vill prestera mera. ÅHHHH!!Får vänta till imorgon bitti, om jag kan gå då.

Kommentarer
Postat av: joanna- att leva med Aspergers syndrom!

Hej jag heter Joanna och är 23 men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda vilken bakgrund man än har:)

Jag har just nu 400-600 unika läsare dag och jag får ofta mail av personer som vill berätta hur mycket de uppskattar min blogg.

Jag har många mammor som läser min blogg och tänkte visa min uppskatting för dem genom att göra en stor tävling med en goodiebag med mamma/barn prylar som pris och jag undrar om ni vill vara med och bidrag med något pris till denna goodiebag?

Ser fram emot erat svar!

mvh joanna Halvardsson

Bloggen hittas på www.domkallarmighannes.com

2011-11-08 @ 22:06:44
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0