GLAAAAD :D

Idag är jag glaaaaaaad :D  haha! Hade bara 3 lektioner idag, men va inte med på idrotten så blev bara två för mig! Så de va en helt okej dag idag faktiskt. Men är mest glad över att min söööötnos kommer imorgon :D Längtar skitmycket, vill ha torsdag nu! Men får väl vänta en liten stund till, måste ju hinna städa & bädda sängen och grejer med innan han kommer :)

Menmen, nu kom Louise så blir en kaffe! Blev inget långt inlägg idag, men man kan ju inte sitta vid datan när de är varmt ute ;) hihi . Hare bra alla ;*

/ Beatricee

Datakunskap!

Sitter och diskuterar om att man inte får spela annans musik offentligt och grejer, JA de hör verkligen till den här kursen! ELLER INTE -.-  Satans gubbe, vi kan mer om datorn än vad han kan. Vadå börja fundera på att byta jobb?!
Jaja, blir ingen dans för mig idag. Har så satans ont i magen, lite jobbigt! Men fick världens bästa nyhet idag :D VILL HA HELG NU! Men nu skulle vi visst hålla på med något konstigt program så måste dra! CIAO

Saknar söt jättemycket!!

Ge mig Juni 2011 NU!!!

Är trött på skiten nu, vill härifrån! Lite smått deprimerad ikväll, usssch! Ge mig Juni 2011 NU!

Helgen har förövrigt varit rätt okej, har bara varit jävligt seg. I fredags blev de ett par öl med Louise, va riktigt trevligt! Igår blev de en sväng till metropol med Zandra. Va inte meningen att jag skulle gå egentligen men blev visst så. Dansade som idioter så va helt död i benen när jag kom hem, men trevligt va de :) Idag blev de att ta det lugnt, Tisse kom förbi en sväng och drack kaffe så gjorde även Louise fast hon fick inget kaffe :) hihi . Tog en promenad också, alltid lika otrevligt när Tisse är med ;) hah . Så mycket mer har inte hänt, saknat ihjäl mig typ! Eller näst intill, lite jobbigt sådär!

Romeo, take me somewhere we can be alone
I'll be waiting, all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story, baby, just say yes

<3

/ Beatricee

@ school

Sitter i skolan just nu, har precis haft idrott med en massa prat om ergonomi. Då hade vi ett litet test om de, och jag klarade alla frågor utom en :D Har aldrig ens läst om de, haha. Känner mig lite duktig faktiskt! Känns helt underbart skönt nu när jag inte ligger efter någonting längre, har iof en datafilm som jag ska göra men jag är inte ensam om de så :) Nu blire engelska, sen ska vi ha natur och friluftsliv. Då ska vi ner till hulingen och lära oss hur man hanterar ett stormkök, haha. Då blir hallonpaj också, mumsigt :)

Blir väl också en klippning idag, färgade ju håret igår. Så har ni tur så får ni en bild här sen. Om jag inte skulle få för mig att skämmas, kanske slutar helt åt helvete.
Har träffat Zandra idag med, vi tog en lunch och så cigg på de så bestämde jag att hon skulle dricka kaffe med mig idag efter att jag klippt mig :) Så blir en dag med Snuttan, i loove it!

Btw, så saknar jag söt jääääääääääääättemycket! :(  <3

/ Beatricee

hemma igeen ..

Jaha, då var man hemkommen från Stockholm igen då. Har varit där i 10 dagar så är väl därför det inte kommit någon uppdatering, har haft fullt upp med annat :) haha . Ne, men de har varit helt underbart, de va skönt å få komma hemifrån och slippa allt ett tag. Har varit den bästa veckan på länge faktiskt. Även fast vi inte gjorde särskilt mycket, men de är skönt det med :)

De tråkigaste med att komma hem är att jag saknar honom massor redan :( Det är lite jobbigt, och väldigt tomt när man ska sova om nätterna .. Blev ingen sömn förens klockan fem imorse för mig. Hoppas något innerligt att inte den där jävla sömnskitsproblemen börjar igen. MEnmen, är väl sånt som händer, hade väl lite för mycket tankar i huvudet bara. Orkar inte skriva så mycket mer nu, måste duscha och skit. Blir skola imon :)

/ Beatricee

olalala, en glad bea :)

Wieeee :D Beatrice är väldigt klad idag :D:D
Fick veta mitt betyg på samhällsprovet idag & proffset själv fick FFS VG :D:D:D Är jättestolt över mig själv idag :)
Så nu har jag skrytit klart, haha.
Sitter just nu & har en datalektion, ska snart ut och ha betygssnack. Så får väl se hur de går här :/ haha , tror inte jag ligger så bra till faktiskt. Men de är sånt som märks.
NU ska jag ut så snart får ni svar :) haha, om jag vågar säga de ens :/ heh.
Weeei, va rätt hyffsat här också :) Låg på gränsen till VG så vafan ;D Bara jobba på somfan då, va bra allting börjar gå nu. Nu är min dag & resten av veckan världens bästa! :)
Men nu måste jag arbeta lite, hare bra ;*
/ Beatricee

Vädret är suuper (Y)

Älskar vädret :)
Fast blir dock så att jag inte pluggar de jag ska :/ Därför är det lite bra att de blir dåligt väder imorgon så jag kan plugga utan att få dåligt samvete :)  Visst kan jag väl plugga ute, men de blir bara jobbigt när de blåser.
Har varit på kalas idag eftersom min käre bror har fyllt 22 :) Men somsagt så tycker jag inte om kalas, men de funkade. Fick ju kaffe och blåbärspaj! MUMS! Så fick jag ju också träffa min käre bror självklart.
Blev riktigt sugen på att grilla idag, men vi har ingen grill just nu :( Men min far pratade om att vi ska köpa en snart, så får väl helt enkelt vänta tror jag. Om jag inte tvingar min mamma att bjuda mig på lite grillmat :) Fast hinner dock inte det idag.

Sam - Cold Beer,  är något så spelas väldigt mycket just nu :)
Kapten Röd - Kallakallacka, väcker väldigt mycket minne just nu :)

/ Beatricee

helg igen :))

Sitter och sneglar på pappa när han ligger på soffan och vår extremt knäppa hund kommer och sätter sig på han & börjar slicka på han :) hah, tror inte hon ville att han skulle sova mer. Hon är så söt, ibland!
Dagen har hittils vart jättebra, hade prov i engelska idag som gick alldeles utmärkt :) Fick också tillbaka ett gammalt prov eller liknande där jag hade fått VG :o Vart lite chockad men de va kul :)
Fick sluta 2 timmar tidigare idag så de va skönt, mer tid till att sitta i solen! (Y)
Menmen, nu ska jag inte sitta här något mer, ska ner till parken och kasta boll med vovven .
Hare bra

/ Beatricee


meegatrååk >.<

Sitter i skolan just nu och har datakunskap, de suger stenhårt. Nästa vecka ska vi ha en redovisning i datan och jag fattar ingenting för gubbjäveln vill inte berätta för mig -.- Blir så irriterad!!
Aja, nog pratat om det. Idag fyller lilla Dona 18 :) GRATTIS!  Jag vill också fylla år ;( thihi . Menmen, och samhällsprov har jag om bara några  minuter! Kommer ju gå åt helvete känns de som, sen har jag ett engelskaprov imorgon. Och ett matteprov på onsdag, gAaaaah! Hurfan ska jag hinna med? Får bli en riktigt jävla pluggarhelg!

Jaja, blev somvanligt väldigt tråkigt :) hah . Men nu måste jag försöka förstå mig på det här iallafall.
Bara 7 dagar kvar nu tills vi åker :) läängtar massvis <3

/ Beatricee


RSS 2.0