I'm tired of you guys!

Få inte upp era förhoppningar, är bara irriterad så behöver skriva av mig!!

Jag blir så trött på alla jävla människor, alla bara klagar och klagar OCH KLAGAR!! Jag är så jävla trött på de, det är om allt från att jag inte hör av mig, man mår dåligt osv. När jag är i Hultsfred så är jag här först och främst här för att träffa min familj men de är de visst ingen som förstår. Men inte sätter sig en jävel på ett tåg eller liknande för att åka å träffa mig. Då kan de lika gärna va tycker jag.
Sen allt jävla klagande om allt annat.. JAG har det inte heller så jävla lätt just nu, men det är de ingen som lyssnar på dom tänker bara på sig själva.
Våran bil gick sönder i tisdags, är fortfarande inte lagad därför sitter jag fast här nere i hultsfred och kom inte till jobbet vilket gav mig en jävla spark i magen. Mådde skitdåligt pga det. Sen hittar dom ingen beg del vilket betyder att dom fick köpa en helt ny för 3300, pengar som vi egentligen inte har!
Jag har även i snart 2 veckors tid haft fruktansvärt ont i magen och inatt kändes de som de bara knöt sig alltihop!
MEN ÄNDÅ kommer folk och klagar om allt annat, men jag orkar inte lyssna, jag orkar verkligen inte!

Så just nu tänker jag inte på NÅGON annan förutom mig själv och min familj (lilla som stora)! Och det gör jag med GOTT SAMVETE ska ni veta!


RSS 2.0