sundag! :)

Blev en helt okej söndag för mig, massa sol och grillning hos mormor & morfar :) Fick ju rabarberpaj också, MUMMA!
Sen när jag kom hem igen skulle jag cykla bort till preem för att köpa hylsor, ne då fick dom för sig att man skulle vara 18?! Hallå?! Har ni era egna regler därborta eller. IDIOT :@ Blev irriterad. Ska du jobba där så kan du väl förfan lära dig att de INTE finns något skadligt där i lite papper och ett filter, de är ingen åldersgräns på de! GAAAH!

Fick världens bästa nyhet idag :) Hjärtat kommer troligtvis ner på torsdag istället!! :D:D Bara 4 små ynka dagar kvar, får hoppas på att dom går jättefort för jag håller på å saknar ihjäl mig! En hel vecka sen jag såg han sist ju :( Men snart så.

Ne nu ska jag snart spela poker, hejs ;*

Help me :D

Hello vänner :) Har ni inget för er kan nu ju bli medlemmar här :)
http://www.gratismode.se/?c=9215

Får gratis presentkort å grejer :)

Puss ;*
/Beatricee

...

Du börjar gå mig på nerverna, ibland känner jag för å strypa dig långsamt ..

Kalmar

Jajjemen, va me klassen i kalmar idag! Helt okej dag förutom att jag fick gå upp klockan fem!!!! :O Vart lite förvånad över att jag kom upp iaf. Det blev först ett besök på ett konstmuseum som tur var bara varade en halvtimme. Hatar sånna museum. Ska man på musem ska de va typ om svensk historia annars e de inge kul. Efter det fick vi sitta och vänta typ 1,5 timme på att vi skulle få se en rättegång som va helt okej faktiskt. Tog ju bara 1 timme så man hann aldrig riktigt tröttna :)
Senare blev det stan med min älsklings anna & Dona :) Skulle bara köpa 1 tröja, men blev visst 2 linnen & ett par leggings också. Hmm, Bea blir väldigt fattig nu!

Nu ikväll blev det en fika hos snuttan! <3 Sen va de hem för å plugga :/ Är dock klar nu och blev faktiskt väldigt nöjd. Så nu ska jag bara redovisa det muntligt imorgon så vet inte riktigt hur det ska gå. Jättenöjd över det som står på pappret men hurfan ska jag lyckas framföra det så bra då? :s Aja, det är väl sånt som märks. Nu ska jag ta mig en koll på hur det går för pappa på pokern! :)

Hare bra all ;*
/ Beatricee

Slapp dag!

Blev bara 2 lektioner idag, de va riktigt skönt :) Imorgon åker vi till kalmar och fredag e sista fredagen med vanliga lektioner.
Nästa vecka kommer bli asnice!
Måndag - som vanligt
Tisdag - Bränbollsdag
Onsdag - Övningsdag till en hemlig grej
Torsdag - Ledig
Fredag - Student
Snacka om världens skönaste vecka? :D Thah , fick iallafall tillbaka mitt idrottsprov idag! VG :D Beatricee is da shiiiiiit :D
Så lite smått glad är jag allt. Men nu ska jag snart spela poker!
CYA ;*

Youre my world :D

Helt okej dag i skolan, hade typ friidrottsdag med handikappde :) Välidigt trevligt. Fick tillbaka mitt LPL prov också som jag fick VG på, ganska nöjd eftersom jag läste på de någon timme innan vi skulle ha de så :)

Fick en dålig nyhet igår, ingen sötnos här i helgen inte :( buhu! Men får väl stå ut ett tag till utan honom, klarar mig alltid. Även fast man saknar honom väldigt mycket!
Ne, nu blire ut med vovven sen duschen och sen matteboken!
PUSSSS ;*

"Youre the reason my love has a name
Youre the reason I know love, love, love
Youre the owner of my heart
Always close when were apart
Youre my heart, my soul, my reason
Youre my world"

Har visst råknat fastna lite i låttexter :o haha !

Rubrik ;o varför då?

Då va man hemma igen efter en helt underbar "semester" hos hjärtat! Blev typ dricka både onsdag, torsdag & fredag. Men fredagen var helt klart bäst! (Y) Fick ju se BOUNCE med hjärtat! Dom e så sjukt grymma ;o Tänk om man kunde vara sådär duktig.
Lördagen blev de en mysdag, de bästa på hela veckan! Fick ha han helt för mig själv, ja gillart ; ]
 
Sen va man tillbaka i verkligheten, skolan idag var dock jävligt slapp. Hade en lektion på morgonen som slutade 10.15 sen skulle jag haft dans vid 14.20 men råkade visst strunta i den :p som vanligt! Men man orkar inte vara kvar i skolan när man har sån lång håla, visst att jag inte har så långt mellan hemmet och skolan men lat e jag!
Prov på onsdag då, YIPPIE! NOT! Men sista matteprovet för den här terminen, och sen har jag ett arbete i svenska som ska vara klart på fredag så får plugga lite på de med kanske. Är ju faktiskt sista fredagen vi har nu så!
Men det som helt klart är bäst är ju att det bara är 16 dagar kvar tills vi slutar :D:D Varav 12 'är skoldagar, de är ju INGENTING :D

SOMMAR 2009 står utanför min dörr just nu :D and i lööv it !

Fast längtar dock mer efter att få träffa min sötnos! Blir förhoppningsvis till helgen, om allt går som det ska :) <3

/ Beatricee

Måndag

Det innebär att de är tisdag imorgon å då åker jag :D:D
Skoldagen idag blev riktigt lugn, hade bara en lektion och det var datan så visade filmen och allt så nu ligger jag inte efter där längre. Alla som är klara med allt behöver inte gå på datalektionerna mer, så jävla skönt ;) Tycker dock lite synd om annapanna faktiskt!

Jag skulle städa, packa och dusch idag men har inte gjort något av det än så länge :/ haha . Har väl ändå lite tid på mig å göra det. Lär väl bli att jag får stresspacka i sista minuten, typiskt mig. Måste lägga in lite musik på mp3n också och fixa något å äta/göra imorgon på bussen & tåget annars lär det bara ta längre tid. Fast kan ju iof sova =) Men har lite svårt för å sova när jag åker någonstans.
Men nu ska jag inte tråka ut er något mer, måste ringa ett samtal. Hoppas på ett positivt svar! :)
/ Beatricee

Just close your eyes

Is there anywhere that love cannot reach?
Oh noo
It could be anywhere on earth
It could be anywhere I'll be
Oh baby if you want to see

Just close your eyes
And you'll be here with me
Look to your heart
That's where I'll be
Just close your eyes
Till your drifting away
You'll never be too far from me

<3

Fredag, i like!

Sitter och har svenska nu, förstår inte hur dom kan lägga en två timmars lång svenska lektion sista lektionen på en fredag! Helt sjukt så segt det är. Sitter här och gäspar, är riktigt seg! Blir nog en rätt så lugn helg för mig, måste tvätta å städa typ. Sen har jag ju hunden å ta hand om med. Vilket kommer bli väldans ensamt ;(

Idag är det bara 4 dagar kvar sen åker jag till min sötnos! ;) LÄngtar massvis!! <3

Mat galen ;o

Onsdag idag då, men de känns som torsdag :/ Hade väldigt gärna fått vara tisdag faktiskt så jag hade fått träffa min sötnos! Hade ett prov idag i idrott som faktiskt gick väldigt väldigt bra tror jag, kändes så :) Snart är det helg, då får jag förhoppningsvis vila ut efter allt pluggande. Man blir ju helt tom i bollen av att plugga hela tiden.

Äter också som en häst just nu, helt tokig i mat ;o Gick faktiskt å köpte mig chips, cola, ostbågar & godis idag! Usch, det är inte bra! Får ta å springa till umeå fram & tillbaka för att få bort allt jag ätit, haha.
Bara 6 dagar kvar nu!!! Längtar jättemycket, tycker dagarna kan få gå lite fortare faktiskt. Det är inge kul å sakna någon så mycket. Känns som om de är en evighet tills dess.
Har också kommit fram till att mina inlägg bara blir tråkigare & tråkigare :p så nu har jag inge mer å berätta :)


M
<3

Sveenska

Sitter  just nu på en 1,5 timmes svenska lektion, riktigt segt! Ska skriva ihop en muntlig argumentation. Hade sånt betygssnack när jag kom hit ju. Låg på ett VG hade jag inte haft så mycket frånvaro kanske de hade blivit högre, irriterande. Fick också tillbaka två arbeten, ett på VG+ och ett på VG- så lite bra har min dag allt varit ändå :)
Men de värsta kommer ju sen, har 2 förbannade prov idag! Fattar inte hurfan jag ska lyckas :s Har bara läst på ett ju ;(
BUHU!

Men nu är det ju faktiskt bara 7 dagar kvar tills jag åker till min sötnos :D Längtar massvis!!! <3

I won't back down!

Har fått något lustigt ryck för mig, lyssnar endast på Johnny Cash just nu :P I Won't Back Down är den som spelas ur mina högtalare just nu :) Riktigt bra!!

Har inte så mkt mer att tillägga, måste plugga :P Hare bra ;*

Tias <3

RSS 2.0