Uppdrag Granskning

Kollade uppdrag granskning idag programmet handlade om att önödigt många kvinnor får sfinkterruptur grad 3 & 4. Tänka sig att det är "ynkliga" 3 procent som råkar ut för detta, och då var jag 1 av dom. Helt sjukt!
Fick själv ingen information alls om vad det var utan fick läsa mig till de. Och kan sammanfatta med ett citat från solsidan "jag sprack från ystad till haparanda". Fick opereras efter att ha förlorat 2 liter blod.
Fick sedan 6 månader senare åka på en efterkotroll hos specialistmödravården där dom råder mig att nästa gån göra ett kejsarsnitt. Vilket känns tungt, fruktansvärt tungt. Jag vill inte, jag vill ha en "normal" förlossning. Men det kan tydligen hända samma sak och gå mycket värre, vilket jag självklart inte vill.
Vet inte riktigt vad jag ska säga, men att socialstyrelsen tycker att detta inte ses som någon "allvarlig fråga" att ta upp när de finns finska och norska barnmorskor som har andra tips på att minska detta... Säger bara en sak, helt sjukt! Spelar visst ingen roll om vi mammor är sönderspruckna i underlivet.
Sen måste jag tillägga att jag haft tur som inte fått några större men utav de, endast några få små.

Längtaaaar!

Längtar fruktansvärt mycket efter att få ta studenten, slippa allt pluggande. 3 år senare än dom i min egen ålder. Men INGEN trodde att jag skulle klara det efter att jag fått barn. Men jag ska stå där på mitt studentflak och skratta er rakt upp i ansiktet, för jag Beatrice Turesson Persson kommer att klara detta!
Längtar också till att kanske få byta lite utav min arbetsdagar. Är så trött på att jobba varje fredag natt och varannan lördag natt. Jag vill umgås med min familj, men icke! Har söndagar, de är dom ENDA helt lediga dagarna jag har.
Längtar också till att få utöka våran familj, få vara gravid igen. De finns ju inget underbarare, nästan. Men de hinns inte med just nu, jag hinner knappt med mig själv. Vill lägga all min tid jag har på min älskade son, han är det finaste som finns och förtjänar det bästa. Jag får väldgt dåligt samvete över att jag är borta så mycket, vill inte ha han på dagis vill vara hemma och bara leka och mysa! Mitt lilla hjärta, den finaste plutten som finns! Men vad kan man göra? Ingenting. Jag har ju mina måsten och Tias har sina. Thats life!



Mitt hjärta kommer alltid slå för dig <3

Borta bra men hemma bäst!

Är verkligen en människa som älskar att vara hemma och bara mysa och leka med min käre son och sambo. Kan vara hemma flera dagar i rad och bara gå utanför dörren till lekparken, känns så skönt att ha ALLT man behöver i närheten hela tiden. Ni får kalla mig lat om ni vill, men jag älskar't!

MEN nästa vecka känns de som de kommer att bli full rulle.
Måndag är det plugget som gäller och Tias börjar jobba igen så Aaron ska till dagis. Är inte hemma förens efter klckan 15.00 ungefär.
Tisdag blir de först plugg och sen ska jag hämta Aaron på dagis och åka vidare å träffa Antonia & Jullebulle :) Ska bli superskoj! Julle & Aaron är födda samma dag & på samma sjukhus, kul ju? :) Fast Aaron är några timmar äldre ;)
Onsdag först skola, sen ska vi till Sköndal på någon parkinvigning
Torsdag bara skola & dagis
Fredag & lördag blir det jobb :/
Och söndag ska vi bara MYYYYYSA!

Så ni ser, en vecka där jag inte kommer vara hemma särskilt mycket?! Men ska ju göra roliga saker så de går nog bra :) Förutom jobbet då..

FAAAAAAAAAAAAN!!!

Känner mig lite ledsen måste jag säga! Skit skit skit!! Bara försöka lite mera....


Sjukstuga!

Verkligen inte rätt tidpunkt för detta inte! Aarons inskolning började igår & jag kan inte missa mer från skolan nu. Skitskitskit!!

Men jävlar i min gata vad rädd jag blev igår, hade precis lagt mig i sängen och låg och kollade facebook på mobilen. Då Aaron helt plötsligt från ingenstans börjar spy, de stod verkligen som en fontän ur käften på han. Tias, som hade somnat vart lika rädd och flög över mig och tog upp han. Alltså, Tias som ligger längst bort hinner dit före mig?! Haha!
Men fy de va hemskt.

Nu ligger killarna och sover iaf, så jag ska dricka lite kaffe och vara glad över att jag inte är smittad, ÄN!

RSS 2.0