Småland!

Klockan 11.00 går bussen mot gullmars där jag ska möta upp Nathalie & Wilmer, så hon kan hjälpa mig att hitta till rätt tåg. För klockan 12.41 går tåget hem mot kära familjen :) Gud så skönt det ska bli. Har ju inte träffat dom sen i julas. Nu ska de packas ner allt de sista så jag hinner med allt!!

Rensning!

Som vanligt när jag ska iväg till Natta så vill inte Aaron sova, hmm. Han har typ varit orolig hela natten och vaknat massor, klockan 4 fick han mat sen va han klarvaken och ville leka. Åh de ville INTE jag!! Jäkla busunge.
Men de fick bli en senare resa istället så klockan 1 beger vi oss mot gullmars för å möta upp dom sen får vi väl se lite vad vi hittar på, ska med henne till MVC först iaf :)

Sen tänkte jag att jag skulle försöka resna min garderob idag, de skulle verkligen behövas! Jag får ju knappt in mina kläder längre, hemskt!

Rösta på min prins!

Klicka på länken för å rösta på min prins till att vara med på omslaget på tidningen ViFöräldrar :)
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=39651&_ad_is_verified=y

Design!

Någon som är duktig på å designa bloggar som har lust å göra en åt mig? ;) haha, är så fruktansvärt trött på min blogg & har inte en aning om hur man gör!! Någon som känner sig manad? :D

Pyssel & Mys

Vi var ju hos faster Natta & kuslinen Wilmer igår och vi hade de jättetrevligt! Blev lite lunch, pyssel & mys. Så nu är alla mina dopkort klara, tack så hemskt mycket för hjälpen Natta! <3

Idag skulle vi egentligen gett oss iväg till sköndal igen, men jag har sovit på tok för lite inatt så är så fruktansvärt trött. Vilket va väldigt tråkigt, hade ju sett fram emot öppna förskolan :( Men kanske får ta den nästa vecka Natta?

Idag ska vi ringa till Astrid Lindgrens barnsjukhus så vi får tid för operationen, tjoho! Ska bli så skönt å få bort den där jäkla knälen på min lille plutt. Tycker ju så synd om han & jag kan ju inget göra :( Måste ringa polisen också om att jag hittat min plånbok och skolan måste jag ju ringa med, suck!

Trött!

Inatt vaknade plutten klockan 02.00 och ville ha mat, vilket är väldigt tidigt för å vara Aaron :s Sen klockan 06.00 slog han upp sina stora blåbärsögon & ville absolut inte sova mer så fick snällt kliva upp.

Men idag ska vi vidare till faster Natta & kuselinen Wilmer och pyssla, de ska bli mysigt :) Hoppas Aaron tycker om sin lille kuselin lite mer idag! Han blev ju väldigt svartsjuk och arg sist när pappa tias höll i honom.

Menmen, igår var vi hos läkaren för att få lite mer information om operationen. Och lilla plutten va superglad och charmade varenda läkare & sköterska ;) Så på torsdag blir de operation! Får dock inte reda på vilken tid de blir förens imorgon efter klockan 17.00 men hoppas på att få de så tidigt som möjligt.



Mammas lilla charmtroll <3

Min son..

är väldans duktigt! :) Inatt har han inte ätit någonting under hela natten, utan har bara vaknat till lite och velat ha nappen. Tjohooo! De går ju framåt iallafall. Men fick ju dock vakna 07.37 bara för de, de är tidigt här hemma. Brukar få sova till 9-10 annars ju.
Nu har han också kommit på hur man tar saker. De blir lite roligare så, men han har ju ingen kontroll på de än men de är väl sånt som kommer.
Han visar också tendenser på att vända på sig från rygg till mage, men han kommer inte så långt.
Ne nu måste jag gå å byta blöja på lilleman, han liger här brevid å tar i för fulla muggar!!

Snygging på nyår, med nya skjortan från morbror :)

Dobidoo!

Får skäll från höger och vänster för att jag är för dålig på att uppdatera, jag vet! Men så fort jag sätter mig för å skriva så vaknar lilleman. Hmm, inte de lättaste att vara morsa och sen hinna blogga ;) Sen på de har jag blivit riktigt förvirrad, tappat min plånbok har jag gjort också SUCK!
För övrigt så försöker jag sluta röka, de va mitt nyårslöfte! Går rätt så bra än så länge, har gjort stora framsteg! Röker bara 2 cigg om dan. Så lite duktig är jag väl allt?

Aaron har nu blivit 3 månader och fått sina första vaccinsprutor, de va dock inget roligt för fy va ont han hade efter de. Men i övrigt så mår han bra. Och stor har han blivit 6,5kg lixom!! Den 10:e januari ska vi iväg till Astrid Lindgrens barnsjukhus för å träffa läkare & den 13:e blir de operation. Ska bli så skönt å få bli av med den där knölen. Men jag är lagom nervös inför de!

Men på tal om annat så ägnar jag alla mina tankar till min mamma, älskar dig & hoppas att allting blir & är bra!

RSS 2.0