Överflödigt!

1 arbete utav 8 är klara, åååh! Jag drunkar verkligen i arbeten fattar inte hur jag ska hinna med allt. Men nu ska jag snart tillbaka till plugget för en sista lektion, sen ska jag hämta Aaron och så får vi väl se om jag orkar göra något mer arbete ikväll, suck!

Försovning!

Ingenting vart riktigt som vi tänkt oss idag! Aaron vakna klockan 10!!!! Jag hade tydligen stängt av larmet i sömnen, skit också. Fick ju dock sovmorgon men hade inte tänkt mig detta.
Han då inte med allt som skulle göra idag. Aaron fick istället vara hemma och vi va iväg och handlade lite kläder. Mer än så vart de inte.
Hans dag vart ju också konstigt och somnade inte förens halv 3, han brukar somna runt 12. Så undrar när han somnar inatt.
Menmen, här sitter jag på jobbet och längtar efter att få åka hem imorgon bitti. Bara 13h kvar, suck!


Revenge

Har ni sett serien revenge? Om INTE så har ni fasen missat något. Kan vara världens bästa serie, efter 3e avsnittet idag kunde min karl och jag inte hålla oss en hel vecka så fick bli några avsnitt till ;)




På tal om annat, har jag ganska fullt upp nu igen. Som vanligt.... Imorgon blir det först skola, sen bolaget, hitta lite nya kläder, hämta Aaron på dagis och sen jobbet!
Lördag blir det som sagt, först IKEA, sen utgång!
Söndag blir det bara massa mys, sen är det plugget som gäller igen. Usch mitt "stressiga" liv är ibland inte det roligaste!

Ursäkta röran vi bygger om!

Vårt hem är ett rent kaos!! Men de känns skönt att de är pågång :) idag åker luckorna iväg för slipning å sedan målning. Får se när dom kommer hem igen.
På lördag tar vi oss nog en sväng till ikea för köp av skåpstommar :) måste köpa bänkskiva oxå men inte riktigt bestäm oss för vilken än :) men de r sånt som löser sig.


Nytt i garderoben :)

Som jag längtat efter att dessa byxor ska komma! Nur är dom hemklickade ;)



Jag är numer en nöjd tant, en nöjd tant är en bra mor & sambo :D

Lyckorus!

Tjohoooo, 56,8 visade min våg idag! Startade på 60,6 vid nyår, jag e glaaaaaaaad!
Endast 1,8kg kvar till mitt mål.

Nu ska här ut å shoppas :
D

Det är så typiskt att det finns tidtagare, men inga tidgivare..

Nu sitter jag här igen, och har inget kul att skriva om. Som vanligt!
Har haft en snäll karl som fixat tvätten idag, han kan han min älskling <3

Själv har jag bara suttit och funderat och haft huvudvärk, magont yeah you name it... Känner hur min kropp bara lägger av mer & mer. Hur all ork bara försvinner, förstår inte vart den tar vägen? Har 711 arbeten att sköta, skolan att sköta, jobbet ska skötas, Aaron ska skötas, hemmet ska skötas, förhållandet ska skötas, jag ska skötas ALLT ska skötas. Hur hinner man med? Jag gört då iaf inte. Någon som typ kan göra mig till en superkvinna?

Usch jäkla babblande....

Man ska fan inte kasta sten i glashus!

Jag är med i en så kallad "hm-ring", man sätter in 200kr varje månad i ett år och så vinner man ringen en gång på ca 2700kr. Jag vann min ring i november månad, men det tog personen i fråga 3 (!!!) veckor att få det hem till mig. Det strulade både med betalning och att skicka det, dålig stil enligt mig!
Jag var nu på semester hemma hos min mamma och kom hem igår så har inte haft en möjlighet att betala den där ringen och jävlar i min gata vad skit jag har fått för de. De är tydligen skillnad på folk & folk!
Jag skriver ALDRIG om enstaka individer på min blogg, men nu har det fan gått över gränsen!
Nu ska ni få se vad jag menar! Detta är konversationen då jag skulle vinna ringen, ska också påpeka att sista betalningsdag är 28 varje månad.
17 november!
Jag: Hej! va de denna månad jag skulle vinna ringen?
Användare:

japp=) men det kan ta tid haha alltid nån är sen

Jag:

Åh va bra  Vill du skicka det med rekomenderat sen då? Så står jag för frakten. Så

står jag för frakten. Jojo, det hade jag nästan räknat med!

Användare: Jap blir bra det!

 

12 December

Jag: Hejsan!
Tänkte bara kolla, har alla fortfarande inte betalat än? De är ju ändå mer än 2 veckor sen löning..
Kram
Användare: jopp skulle precis skriva te dej haha hämtade presentkort i dag skickar det i morgon så får du sätta in pengarna för frakt och rekommenderat när jag vet vad det gick på=) skicka din adress=) kram
Ja skickade sen min adress...

14 December
Användare: förlåt men har tyvärr inte hunnit skicka har en karl som råkat fått med mitt kort te jobbet han slutar 8 =/ får springa i morgon bitti lovar kramis

15 December får jag sen ett sms av en annan person som frågar om hennes pojkvän kan ta med sig presentkortet ner istället. Visst tyckte jag så fick jag det på måndagen den 19:e! 3 VECKOR efter!!!

Nu har jag varit på semster och var en vecka sen med betalningen och jvlar i min låda vilket kaos!

Någon annan från ringen skrev:
Hörrudu?:) ringen måste in idag folk är otåliga och användare får skiten.

Där började det hela!
Jag: Ja men jag är i småland och kommer hem idag! Har ingen dosa med mig så blev lite svårt å betala..
Användare: var det lika svårt att svara på mejlet oxå var det dosa dit oxå?
Jag: Men seriöst jag har inte fått något jävla mejl! Va det så jävla svårt å fixa min ring i tid oxå?
Jag: Men URSÄKTA mig för att jag åker på semester utan min internetdosa....
Användare: mejlet har du visste fått och jag har förklarat där och bara du kvar att betala sen den sista folk väntar och då hör man fan av sej och förklarar att man inte är hemma hur fan ska jag veta det
Jag: Åh du som håller i det hela kan lära dig å va så jävla otrevlig.. Mejlet fanns men de har inte kommit upp att jag fått något. Men är jag på semester har jag lite annat å tänka på än er serru..
Användare: man betalar väl sina räkningar i tid? du kan ge tillbaka presentkortet så får du tillbaka för dom månader du betalat andra som betalar i tid vill vara med och jag är den som får skiten för allt
Användare: man kan höra av sej om man inte kan betala i tid så alla vet är det svårt?
Jag: Men förhelvete vafan e de för fel på er. Visst ska fixa tillbaka presentkortet så kan ni dra åt helvete Allihopa sen. Inte nog med att jag fick vänta 3 veckor på skiten förra månaden så är ni jävligt otrevliga! Om man inte betalar sina räkningar i tid sp brukar man få en påminnelse oxå. Vart e den?
Användare: detta är ju sjukt ju det är jessica som åker på allt då hon gick i god för dej då jag inte känner dej
Jag: Men ursäkta va tycker du att jahaja göra? Trolla? Jag skrev att jag skulle betala när jag kom hem idag men du tyckte att jG skulle betala tillbaka allt så då färjat väl göra de..
Jag: E hemma nu hur mkt ska du ha för presentkortet?
Tias: Roliga människor ni e.. Bea får vänta tre veckor på sitt för att någon inte betalade, vem gick igod för den människan? Bea missar me en vecka och får en jäkla massa skit..jag säger då de.
Användare: den 14 fick hon kortet vart är det 3 veckor nånstans
Tias: Den 19 fick hon kortet för posen funkar ju tydligen inte där uppe så Jonas får köra ner kortet.. Så tycker inte de finns så mkt att klaga på.
Jag: Fick sms av Jenny den 15:e och frågade om Jonas kunde ta med sig kortet ner, jag har det svart på vitt! så bullshit Johanna
Användare: glöm det hon fick inge kort den 19 den 12 hämta jenny det här jag mejlar hur mycket du ska sätta in för presentkortet orkar inte med detta löser in nån annan
Jag: Men är du DUM i huvudet på riktigt? Kolla mejlen, den 14 skrev du till mig att din karl tagit med sig ditt kort till jobbet å att inte du kunde skicka! Nu har du ju fan gjort bort dig. Du är ju sjuk i huvudet alltså..
Användare: du är sjuk i huvudet lägg ner
Jag: Haha , de kanske jag är men det är jag som har rätt



Grattis till er som orkade läsa, men ser ni vilket jävla stolpskott jag har att göra med? JAG HAR SVART PÅ VITT att hon hämtade ut mitt presentkort den 12:e skrev den 14:e att hennes karl tagit med sig hennes kort så hon inte kunde skicka det. Och har messet jag fick den 15e på telefonen..

Förbannade puckon.. Man kastar inte sten i glashus..

RSS 2.0