Dag 06 – Min dag

Idag ska de packas de sista innan de bär av till Småland och hem till min käre mor!
Jag triv s verkligen jättebra här, (skulle dock vilja ha en större lägenhet) men ibland värker de lite extra i hjärtat när jag bor så fruktansvärt långt ifrån min mamma. De är lixom inte bara å sätta sig på ett tåg för att åka dit över dan. Vilket är väldigt frustrerande och jobbigt! Så när  jag vet att jag ska få åka hem snart kan jag inte låta bli att räkna ner dagarna. Vill ju ha min mamma lite närmre mig, vill vill vill.

Men på tal om annat ska jag i stort sett ägna hela dagen åt att sitta i en bil, sen blir de middag med allra käraste syster & mamma :)

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dum fråga!
De här är kärlek på hög nivå!!
<3

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Till frukost: En äggmacka, åt faktiskt frukost för en gångs skull ;)
Middag: Pizza
Kvällsmat: Taco chips och Taco sås!
Haha känner mig sååååå nyttig!!

Dag 03 – Mina föräldrar

Min pappa heter Tommy och är 53 år gammal. Han jobbar på spånskivan och bor i Hultsfred och han är världens bästa! Även fast vi nästan alla haft våra gräl, så är han underbar. Jag kommer dock inte ihåg så mycket av vad vi gjorde när jag va liten, för jag vet att han jobbade så mycket. Men sen jag var 12 år gammal har jag flyttat fram och tillbaka mellan han och min mor. Jag va verkligen en pain in the as! Men jag älskar honom!!
Min mamma heter Annelie och är 45 år gammal, hon är sjukskriven sen många år tillbaks, eller sjukpensionär kanske? Äsch jag vet inte riktigt. Men innan dess jobbade hon i charken på konsum.
Mamma och jag har ALDRIG kommit överens, jag har varit riktigt elak mot henne många gånger om. Vilket jag ångrar nu idag. När jag själv fått barn så förstår man lite mer, hur mycket hon ställt upp för mig. Jag hade aldrig klarat mig utan min mamma. För ca 2 år sen skulle jag tro?! Fick vi så himla bra kontakt med varandra och nu är hon min allra bästa vän, pratar med henne minst en gång om dagen. Och de värker lite extra i hjärtat när jag bor så långt bort och inte kan hjälpa henne när hon inte mår bra!
De är lite extra jobbigt å vara 18 år och mamma när jag inte har mina föräldrar i närheten! Men jag vet att dom ställer upp i ur och skur!
ÄLSKAR ER!! <3

Julklappar!!

Alltid samma visa varje år, har inte en aniiiiiiiiiiing om vad jag ska hitta på! Har ändå dom flesta klara. Har till:
- Cilla
- Sonny
- Sicka
- Jossan
Och något litet till till Tias kvar!
Blir galen! Någon som har lite julklappstips till mig?? Skulle behövas!
På tal om annat har min lille prins blivit förkyld, igen! Eller gick väl aldrig riktigt över helt! Så han har väldigt svårt för å sova och är väldigt grinig emellanåt! Men får hoppas att de blir bätte snart. Nu börjar också min mjölk å sina =/ Han blir verkligen inte mätt även om jag ger han från båda brösten =/ åhh!!

Dag 02 – Min första kärlek

Inte ens de här va jag bra på, haha!
Min första kärlek är alldeles för idiotisk för att skriva om. Tycker det är någonting jag vill hålla för mig själv!

Dag 01 – Presentera mig själv

Oj var ska jag börja?!
Heter Beatrice är 18 år gammal, snart 19 ;) Bor i Haninge tillsammans med min finaste, och har gjort de sen den 4e Juli. Innan de bodde jag i Småland, närmare bestämt Målilla, där jag har hela min familj & släkt. Saknar dom!!
Den 2 oktober fick vi världens finaste lille son Aaron och även fast jag inte trodde livet kunde bli mer underbart så blev de de :) Är så himla supernöjd över mig själv, att jag är mamma! Kan lova er att de är ingen lätt uppgift men ack så underbart. Skulle kunna skriva en hel uppsats om hur underbart det är å vara mamma, men de struntar vi i ;)
Jag hoppade av mitt första år på gymnasiet då jag gick dans, var alldeles för skoltrött men ångrar mig till tusen! Började istället IV och började få tillbaka motivationen när mina betyg började bli bra. Började därefter BF och gick i 2 år. Sen vart jag gravid och kunde inte gå klart. Så i Augusti ska jag förhoppningsvis få läsa klart det sista året. För sen vill jag läsa vidare till Ekonom.
Någonting jag gillar är, eller rättare sagt älskar är min familj både min lilla famlij här uppe och den nere i Småland! Fy va de känns lustigt å skriva att jag har en egen liten familj ;) haha, har nog inte riktigt fattat de än.
Mina kaffe/spel/prat stunder med min älskade gammeltant är också något som står väldigt högt upp på min "gilla" lista.
Jag hatar FÖTTER, de är de värsta jag vet. Kan knappt ta i mina egna. Dem ända fötter jag kan ta i är lillpluttens! Tycker heller inte om människor som pratar för mycket och har INGEN aning om vad dom pratar om. Oärlighet är de värsta! Spelar ingen roll hur liten lögn de är, jag genomskådar dom nästan alltid!
Mina största egenskaper är nog att jag är så fruktansvärt ENVIS och alldeles för snäll ibland, tycker inte om att säga nej till något. Vilket kan leda till jobbiga sitatuioner ibland..

Får väl köra såhär då!

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Eftersom jag är så urusel på att uppdatera ;) haha

RSS 2.0