Överraskning!!

I tisdags förmiddag pratade jag med mamma i telefon och hon va så fruktansvärt ledsen, så jag bestämde mig för att boka en biljett ner på onsdagen utan att hon visste om det. Så igår eftermiddag klockan 14.00 hämtade mormor mig & lilleman vid stationen och körde ner oss till mamma, gud så glad hon blev :D De va ju de som var meningen så jag lyckades med mitt uppdrag, tummen upp!!

Imorgon kommer pappa Tias ner & Aarons farmor. Sen på lördag dyker väl resten av "08packet" upp ;) Och söndag är de dop! Gud så mysigt det ska bli <3


Illamående!

Usch mår så fruktansvärt illa idag, inte kul de minsta! Vill verkligen inte åka på någon maginfluensa eller liknande, speciellt inte nu när vi ska ha dop på söndag!

Åh äntligen ska jag få träffa min kära mor igen! Hade jag bara kunnat hade jag träffat henne varje dag. Men den dagen kanske kommer nån gång i framtiden =) Saknar dig mamma <3

Aarons Album!

Är långt ifrån klar, men fick order om att lägga upp de ändå =)
Framsida
Första bilderna!
Första bilresan!
Den lilla familjen :) <3
Mormor & Farmor!
Mostrarna :)
Morbroarna, haha vilket ord :P
Mammas och pappas sömntuta!! <3
Fått väldigt mycket insperation från www.nagi.blogg.se

Rutiner ..

Jag förstår mig inte på de, hurfasen lyckas man få en unge till olika rutiner! Jag menar han äter när han e hungrig, han sover när han trött. Men de händer absolut inte på samma tider som alla andra dagar. Den enda rutinen vi har, de är han får sova för natten mellan klockan 21.00-22.00. Måste man verkligen ha rutiner?

RSS 2.0