Confused ..

Är lite smått förrvirad, men inte på ett dåligt sätt utan ett bra sätt :) Har gjort mina val, bestämt mig! Nu är det bara allting som händer efteråt som man ska tänka på, det är de som gör mig förvirrad! Så mycket att tänka på, men så oerhört liten plats i min "stora" hjärna :D haha!

Har även hunnit tillbringa min 9månaders dag, fast dock utan min älskling! Men det bästa är att vi alltid kommer vara lediga & så på våran årsdag :)
Det är helt sjukt vad tiden kan gå fort ibland, känns inte som de va 9 månader sen det blev vi! Tänker på allting vi hunnit göra, allting vi lört oss om varandra, alla minnen, allting! Och många fler kommer de bli :) Tycker att tiden ska gå ännu fortare nu så jag kan få tillbringa varenda sekund, minut, timme, dag, månad och år med min älskling! Kanske inte exakt då men ni fattar? ;)

Hoppas innerligt på att han kommer ner nästa helg! Saknar han så oerhört mycket!!! Sen blire en resa upp dit v.8 för mig :) Längtar redan, känns så skönt när jag är där. Ingen stress, inga skolabeten, BARA en massa myspys <3

Ne nu blire inget mer här, ska försöka hitta på något att göra :) Pusshej!

RSS 2.0