Studentskivan!

En sur Beatricas outfit on da studentskiva som förövrigt inte va den roligaste...
Mer om de sen! Nu ska vi myyyyysa framför en film :)


50 dagar!

Cirka 1 månad kvar tills betygen sätts, 50 dagar till studenten och arbeten fortsätter bara att regna in över mig. Men har iaf fått ETT arbete klart ikväll, bättre än inget. "Bara" 6 st kvar, som jag har fått just nu då. Lär väl komma en hel del mer antar jag.
Men känns verkligen som att jag börjar ta mig upp på banan igen, ÄNTLIGEN! Men än är det inte klar, jag har ju som sagt en hel månad till + några dagar att härda ut.



Glad påsk!

Sitter just nu på jobbet och väntar på att klockan ska bli 8 så jag får sätta fart med alla sysslor som ska göras innan de är dags för mig att åka hem.
Sitter och hostar som en tok å snart väcker jag väl hela huset skulle jag tro.. Usch de är verkligen hemskt!

Menmen, idag ska vi iväg å äta mat hos min svärmor. De är ju trots allt påsk :) ska bli smarrigt. Sen vet i sjutton va jag och min älskade mor ska hitta på resten av dagarna som hon är här, men de löser sig nog!!

Glad påsk på er alla!


Klippning

Före och efterbilder på min lilla skruttunge :) visst blev han stilig? :D


Sjukstuga!

Usch är verkligen en "tyckasyndomaaron&bea&liiiiitetias" dag idag!
Aaron är förkyld med ögoninflammation och jag har vaknade upp med riktig halsont igår och de har bara blivit värre med stel i nacken och vad jag tror är öroninflammation.. Ont som satan, känns samtidigt sm de slagit lock, men det roliga är att det upkom på typ en kvart?!

Ne fy bubblan.. Snart blir det sängen och hoppas på att detta går över till imon.


RSS 2.0