Dagens gulligaste!

"Aaron vet du en sak? Mamma älskar dig massvis!!" Då springer han fram till mig och ger mig en riktigt stoooor puss! Min fina prins <3


Yabadabadooo!

Kan vara en av dom gladaste dagarna i mitt liv, eller kanske inte. Men iaf i närheten :) Varför? JO, de ska jag berätta för er, att efter alla morgonbestyr, köra Aaron till dagis, morgonkaffet och en liten lugn stund så ställde jag mig på vågen.
Vet ni vad den visade?
55,8 :D Är ÄNTLIGEN nere på den magiska siffran 55, bara 8 hg kvar sen är jag nöööjd som bara fasen. Åh vilken bra dag detta blev!

Men om 1h blir det att ge sig iväg till praktiken, jobbar till 22 ikväll. Inte lika kul!

PUSSSSSSSSSSSSSS

Långhårig?

Jotack! Har nog världens mest långhåriga lilla skruttunge. Måste verkligen iväg å klippa han men får lite ångest :/ åh älskar ju å snusa och pilla i hans hår!


Skillnad?

Va ju tvungen å se om man ser någon skillnad faktiskt! Skulle egentligen skrivit ett helt annat inlägg men råkade trycka bort ALLT när jag var klar, Irriterande......

Denna är tagen 2 veckor efter förlossningen då jag fortfarande väger 61kg, vilket jag stod kvar på i ca 1 år.

Denna är tagen idag och nu står jag på 56,0kg.
Alltså har jag gått ner 5kg. Men är lite svårt å jämföra då bilderna är tagna i olika vinklar :S

Men en liten skillnad kanske? haha, eller jag kanske bara ser i syne. mohaha!

Mumsigt full i bibblan!!

Sallad kan nog vara väldigt underskattat för fy fasen va gott det är. Idag blev de en baconsallad som är dränkt i dressin till lunch, muuuums!


Nervös!

Nervö som en tok drar jag mig nu ner mot praktiken. Tjaoo....


APU är ångestframkallande!

Idag börjar som sagt min APU (arbetsplatsförlagd utbildning) aka praktik, haha! Men jag är himla nervös över vilka tider jag ska få. Eftersom det är på en fritidsgård så har dom bara öppet på eftermiddagen och kvällen. Får jag båda dom passen kommer det innebära att ja får 1 timme med min prins på morgonen? Får jag eftermiddagspasset har jag 1h på morgonen och 1,5 på kvällen. Känns fruktansvärt jobbigt :/

Vill inte vara ifrån min prins sååååå mycket....



Mamma älskar dig lillfisen, du är mitt allt <3

Stress i måttlig mäng är visst bra, sen då?

När blir det för mycket? När jag tänker efter så känns det inte som om allting är så stressigt iaf. Jag kan sitta en hel kväll å bara glo framför datan. Men det är enda gången som jag riktigt kopplar bort allt med skola och jobb. Jag är tyvärr väldigt stressad i mig själv och kan sällan koppla av. T.ex. Vet jag att det tar 10 minuter å åka någonstans så har jag redan en timme innan börjat stressa för att hinna i tid även fast allting redan kan vara klart.
Så nu när jag har arbeten upp över öronen får min hjärna aldrig en lugn stund.

Men när blir det då för mycket stress? Jag menar de finns ju både för och nackdelar. Jag gå ner som en tok av att göra ingenting medans jag även har hjärtklappningar, mensrubbningar, magont och en väldans massa skallebang!

Usch va mycket svammel, godnatt!


Nova Star!

Åh jag kunde verkligen inte hålla mig. Deras vårkollektion har ju nu släppt så jag var tvungen att klicka hem lite kläder ;) Han kommer bli så stilig min lille herre <3

Åh längtar till dom kommer heeeeem!


Vår på ingång?

25 mars ska de enligt Aftonbladet bli vår här i Stockholm och sommar 8 Maj! Jag hoppas innerligt att dom har rätt, mig gör de inte ett dugg om den kommer fortare :)

Men fattar inte hur dom kan skriva ut ett specifikt datum, jan dom verkligen se in i framtiden? De skulle jag med vilja ;) haha!


De går framåt!

Nu sitter dom nedre luckorna och lådfronterna på plats! Vilket betyder att vi nu kan få bort all skit från bänkarna :) Känns förjävla bra!

Men avslutningshyllan och en av luckorna har fortfarande inte kommit iväg på lackning och täckskivor och dylikt är fortfarande inte inhandlat. Menmen, det kommer. Har ju istället varit och slängt kartonger och alla gamla skåp m..m.


Och på tal om annat stod vågen på 56,3 igår. Tjohi, de går framåt sakta men säkert! ;)

Köket!

Kommit en liten bit på väg iaf, en avslutningshylla som ska upp också, en lucka som ska lackas och fläkten ska fixas den hänger lite snett :p
Sen är de täckskivor å skit som aka upp sen är överdelen klar iaf :)

Blir en jäkla skillnad må jag säga!


Läkartid x 2!

Blir lite körigt idag känner jag! Först ska jag till läkaren klockan 12, så då får tias komma hem å ta aaron en stund (hab hade feber igår så därför är han hemma idag).
Sen klockan 13.30 ska vi iväg till läkaren med aaron för å kolla hans jäkla hosta, dom misstänker astma å jag e livrädd! Hua!
Så har ganska fullt upp idag! För sen ska vi iväg å slänga skräp åh sen köpa täckskivor och hyllplan till köket!


Plogning!

Jag är tydligen en otacksam gnällspik! Jo jag tackar ja!
Som alla vet så bor vi i detta lilla avlånga land vid namn Sverige, här snöar det varje år och har varit extremt mycket dom senaste åren. Någon som missat de? Ne, tänkte väl. Varför blir dom då alltid så chockade när det väl kommer snö?

Idag när jag körde Aaron till dagis så var det fan inte plogat någonstans! Om jag blev arg? Svar: JA! Skrev ut detta på fb och blir sedan en rad påhopp och kritik. Kom sedan en status om "om ni klagar så kan nu ju fan skotta själva" typ nått liknande. Men eh NEJTACK? Jag valde inte det yrket, så INTE min uppgift. Inte sant? (Jag valde att hjälpa människor på annat sätt, men de hör inte till)
Sen va det någon som sa att dom redan överskred sin budget förra året så ingen har råd. Men ojdå, stackars dom. Men de är fortfarande ingen nyhet att det faktiskt SNÖAR i Sverige, VARJE ÅR! Har dom inte pengar så det räcker kanske man får spara in från andra håll? Inte sant?
MEN jag skrev aldrig om att det är förarnas fel, det fattar väl jag med.

Men det jag vill ha sagt är, JAG HAR MIN ÅSIKT DU HAR DIN, kom förfan inte med en massa påhopp och kritik för att du inte tycker som jag. Alla tycker olika, thats life!
Over and out!



<3

33 månader idag med min fina!
Kan inte fatta att vi två snart varit ett par i 3 år <3


Älskar er
<3

RSS 2.0