Underbart!

Jag kan vara världens lyckligaste människa?
Jag har världens finaste man, som om bara några dagar blir min sambo :) En ring på fingret, körkort och en bulle i ugnen! Allting jag så länge velat ha, fast lite senare i livet kom nu. Men de gör mig inte de minsta! För jag är lycklig över att allt är som de är, och att våran lille plutt är på väg.

Just nu känns de som jag svävar på moln! Allt är så sjukt bra!

Kan ju bara tacka min fina älskling för att han är så underbar! Älskar dig Mathias Gilljam! <3

<3

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you



Midsommar!

Idag bär det av till älskling för att fira midsommar på Gålö! Lite tråkigt bara att jag måste sitta i en bil i detta fina väder, men jag får ju världens bästa belöning när jag kommer fram :)

Förövrigt fick jag körkort i tisdags!!!! Superglad! Så har varit ute och kört bil hela dagarna nu, känns så otroligt skönt att jag kan ta mig precis var som helst utan att be om skjuts! Dock har jag ju ingen egen bil, men har en väldigt snäll och söt mor som lånar ut sin till mig ;) Fick ju även låna Cillas bil hela dagen i tisdags, för de hade hon lovat mig :)
Men idag är min käre mor i kalmar och Peter jobbar så de finns helt enkelt ingen bil hemma till mig :( Så jag får sitta hemma alldeles själv!

Men jag måste ju faktiskt packa och duscha, men sen då? Vad ska jag göra då? Hmm, får tänka lite på den saken. Eftersom jag inte åker förens klockan 15.00.
Men nu ska jag ut och dricka mitt morgonkaffe i soolen!

/ Beatricee


Mage V.25 (24+4)

V. 25



Magen växer som tusan mår jag säga! Dock väldigt suddig bild!

Kroppen: Placeringen av livmodern är vid denna tidpunkt ungefär 2-3 fingerbredder ovanför naveln. Barnmorskan mäter magens mått på ett speciellt sätt som kallas symfys-fundus mått. Man mäter det från blygdbenets topp upp till livmoderns övre del. Siffran skrivs upp och bildar sedan en alldeles egen tillväxtkurva. Vid den här tidpunkten är det vanligt att man får höra barnets hjärtljud på barnmorskemottagningen för första gången, genom en apparat som gör att ljudet hörs i hela rummet. Barnets puls ligger omkring 150 och hjärtljudet låter som en galopperande häst. Man mäter även sitthöjden på barnet, genom att mäta avståndet och blygbenet och övre delen av livmodern.
Om du oroar dig inför förlossningen är det dags att börja fundera över hur du kan förbereda dig och vilken hjälp du vill ha. Som partner till en gravid kvinna börjar graviditeten också bli mer påtaglig. Vissa kan känna av liknande symtom som kvinnan har haft, till exempel illamående och viktuppgång.
Blivande föräldrar kan börja fundera över om man vill gå någon föräldrakurs och eventuellt anmäla sig till det.

Barnet: De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt och barnet kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade och barnet kan knyta sina händer och få tag på sina fötter.



Helgen!

Denna helg har älskling varit här, vilket har varit supermysigt! Även fast vi i stort sett aldrig gör något när vi är här, eftersom det inte finns så mycket att göra. Ska bli så skönt när jag flyttar härifrån. MEN!!!! Jag har tänkt på en sak, vad f*n ska jag göra om dagarna? Jag måste hitta på någon sysselsättning så jag slipper klättra på väggarna hela tiden. Visst har jag ju folk jag kan träffa. Men jag kan inte gå omkring hela dagarna och inte göra något?!
Så har ni några förslag på någon slags sysselsättning jag kan börja med? I stort sett vad som helst!

/ Beatricee


Vimmerby

Har varit i vimseby idag och kört min allra sista körlektion! Nu är de bara uppskrivning+uppkörning kvar. Känns väldigt skönt men FYY va nervös jag är redan, försöker intala mig om att jag kommer klara de. Men det är fasen inte lätt.

Förövrigt så kommer äntligen mitt fina hjärta hit idag! Känns som det är en evighet sen jag såg honom nu. Ska bli så skönt å slippa sova själv, för de är det värsta jag vet... Men nu måste jag städa rummet, byta lakan och ta en dusch hade jag tänkt mig.
En bild på magen kommer nog sen för de va ett tag sen nu :)

/ Beatricee

Hello!

Har verkligen haft fullt upp med att plugga på körkortet! Men nu är det som ska vara klart, klart :) Alla faserna + repetionerna. Klarade sluttestet utan problem också! Så det borde egentligen betyda att jag klarar uppskrivningen GALANT :P Eller man får hoppas iaf :)
Imorgon blire stadskörning, ska åka till Linköping och köra. Känns lite småläskigt faktiskt! Men kan väl vara bra, ska jag flytta till storstan kan de vara bra å börja nån stans :)

Åh, mamma har fått jättesöta ankungar också. 16 stycken, skulle kunna ta med mig dom in i rummet om dom inte skitade ner så dant!



På tal om ankor, måste ringa carro snart någon dag! Måste planera!!!! :)

/ Beatricee

Sommarlov!

Har ju faktiskt haft sommarlov i ett par dagar nu, känns otroligt skönt nu när jag slutat och slippa alla förbannada arbeten som tar kål på mig! Känns dock väldigt tråkigt å lämna vissa människor i klassen! Men sen blir man nästan lite tårögd när man tänker på studenten! Skulle ju tagit den i år om jag inte hoppat av, men nu blir de inte ens nästa år!! Utan om två år! Men inte så mycket att göra åt saken, nu är de som de är och jag är glad över de :)

Igår åkte min käre mor & Peter till deras vänner på grillfest! Så Hanna och jag fick vara djurvakt! Blev väl mest jag nu på morgonkvisten eftersom Hanna låg och sov. Men det gick bra! Vi damsög och tokade golven igår och idag ska jag väl fixa med disken och tvätta lite, de behövs verkligen!

Tänkte avsluta detta inlägg med att jag saknar min älskling!!

V.23 (22+5)

Du är i vecka 23.
Du har gått 22 fulla veckor och 5 fulla dagar (v22+5).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 6 okt 2010
Du har 120 dagar kvar till beräknad förlossning

Vecka 23

Kroppen:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.


Mycket tankar!

Okej, för att göra en lång historia liiiite kortare! Så slog de mig faktiskt idag att jag ska ju inte bara flytta, jag ska ju flytta hemifrån så hade jag inte precis sett de förut. Allting är liksom verklighet nu, jag ska bli mamma vilket blir mer och mer självklart för mig för varje dag. Känner mer och mer sparkar och längtar bara mer och mer tills vår lille kille kommer ut. Jag ska flytta ca 35 mil ifrån min kära familj och leva ett helt eget liv, bara jag älskling och den lille!

Har så himla mycket tankar om precis allting! Jag kommer ju bara närmare flytten för varje dag, vilket jag är väldigt lycklig för också. De bara skrämmer mig lite att jag från och med då ska klara mig på egna ben, nu behöver ni inte läsa allt ord för ord, vet att de är jag och tias som ska klara oss ingenting ni behöver påpeka. Men ser detta ur mitt eget perspektiv just nu!

Fast det är väl inte bara jag som känt såhär när man ska flytta hemifrån på riktigt för första gången! Behövde bara skriva av mig lite!

Dålig uppdatering jag vet!

Har varit väldigt dålig på detta den senaste tiden, ber om ursäkt för de! Men har helt enkelt prioriterat annat, som skolarbeten som ska vara klara. Men nu så, nu ska jag försöka hinna med detta lite mer!

Vad som hänt sen sist? Jadu, inte särskilt mycket faktiskt. Magen växer som satan och älskling har varit här! Kört halkan också för den delen! Förstår inte vad alla tycker är så "JÄVLA ROLIGT" med den, tyckte inte de va så speciellt men visst lite roligare än vanlig körning men inte så så att jag skriker av glädje.
Imorgon blire vanlig körning, nästa vecka är det stadskörning och en "miniuppkörning" och resten får ni inte veta vilken dag de blir :)

Men ne, nu ska jag fortsätta plugga lite så jag hinner klart med det tredje arbetet idag. SKa ju klippa gräset med! Så får se hur mycket jag hinner! PUSSSSSSSHEJ sålänge!

RSS 2.0