Önskelista!

Nu har jag härmat AnnaPanna och gjort en önskelista :D Hahah, jag är dyr ja :D:D



1. En nintendo DS :D ROOOOSA!!!
2. Pengar till körkortet!!!! Viktigast!!!!
3. Twilight böckerna :)

Japp där har ni de, de är nog de enda jag önskar mig, eller enda och enda de e ju lite iaf ;)

Nehe, dagen förövrigt, varit i skolan dock inte gjort så mycket? Haha, kommer inte ens ihåg vad vi har haft för några lektioner :P Men nu ikväll har jag iallafall pluggat på provet vi ska ha imorgon fast inte mycket alls så känns som om de kommer gå åt helvete! Men har aldrig fått ett IG på något prov under hela gymnasietiden så får väl hoppas på de bästa här med =)
Sen har min far handlat 200g tobak till mig idag som nu ligger i blöt ska bli så skönt å få ha ciggaretter HELA månaden ut!!! :D

Nu är de bara 31 dagar, snart 30, tills jag fyller 18! Fasen de känns som om de va 100 dagar kvar igår, de går väldigt fort de här tycker jag. Lika bra de! Måste tvinga med mig min far ner till polishuset någon dag i veckan så vi kan fixa mitt leg, skulle vara tråkigt om jag inte har något när jag fyller 18! DÅ blir jg ledsen :(

Men iallafall, nu ska jag gå och lägga mig tror jag. Sov så gott alla människor =) PUSS ;*

/ Beatricee

Plugg, prov, arbeten, MASSOR!!!

Det här är en sån här dag när jag känner mig som lite piss i havet. Allting känns galet jobbigt just nu! Hatar att sitta helt ensam utan vovven eller min far kommer ju in på sånna tankar då =/ Jag har verkligen ett stort behov av att ha någon/någonting vid mig hela tiden!

Förövrigt sitter jag här i min ensamhet och pluggar matte känns som jag ligger efter en hel del i de, ska göra nationella i de v.50 tror jag de va & jag har 1,5 kapitel kvar knappt. Men dom är inte så stora så de ska nog gå bra i alla fall! Sen har jag ett gammalt arbete i Arbetsätt & Lärande som jag måste göra klart, men min snälla lärare sa att de inte var någon brådska med de =) *TACK* Har verkligen massor att göra.
Ett arbete i samhäll till vecka.50 tror jag, ett arbete i psykosocialt arbete tills v.51, ett stort arbete i SV/ULS som ska vara klart tills den 17 december. Något arbete i BKF som ska vara klart tills någon gång. Sen ett prov v.50 tror jag i ARL!

Ja ni ser, har hur mycket som helst? :s Blir så trött på de, får alltid allting på en gång! Dom kan aldrig dela upp de lite? Ne för nu e de så många kurses som slutar till Jul så då måste vi hinna med allt på dom sista 4 veckorna!!!

Nog om de, nu ska jag ta mig en kopp kaffe och försöka räkna ut de kapitlet jag håller på med i Matte B, andragradsekvationer!

Ha det bra alla och hoppas att ni får en bättre dag än mig ;*

/ Beatricee

Home sweet home!!

Då var man hemma igen efter nästan en hel vecka hos mitt hjärta! Har haft de helt galet underbart, precis som vanligt =)
Imorgon bär de av till skolan, ska bli lite smått skönt å få komma tillbaka igen efter 4 veckor! Har faktiskt saknat det en del! :) Träffa min lilla sötboll ANNAPANNA med!

På tal om annat så längtar jag till en viss dag bara för att få se om de verkligen är så som jag tror! JAG VILL VILL VILL VILL! :) Mysigt! Mohahahahahaha, bara för att nu nyfikna bitches inte har en aning ;) Faktiskt INGEN alls som vet något! :D


Behöver bara skriva av mig lite!

Var fan är Sveriges kvinnor på väg? Var kommer alla jävla komplex och "regler" ifrån att man måste vara smal, blond och storbröstad ifrån? Visst nu tänker ni, bara för att du e mörkhårig, inte har stora bröst och har en normal kroppsform! MEN
Jag nämner aldrig människor jag tycker illa om i min blogg och kommer dessvärre aldrig göra det heller, även fast det kan ge mycket uppmärksamhet. Men jag kan aldrig förstå vart i hela helvetet de kommer ifrån?
De är ju inte ens hälsosamt att svälta sig själv och se ut som en tändsticka! Visst så är de inte särskilt hälsosamt att vara överviktig heller, men de är ju dom överviktiga som får ta all skiten? De är dom de är fel på, enligt er andra idioter.
Jag HAR varit smal som en tändsticka och de var den värsta tiden i mitt liv, jag trivdes inte alls så över huvud taget. Och i detta nuet blir jag nästan tårögd om jag går ner i vikt!

SKÄRP ER FLICKOR! Gör något mer vettigt utav ert liv än att tänka på hur ni ser ut hela tiden, en karriär är väl fortfarande viktigare än ett utseende?

Elisabeth Inkeri Häfker

I miss you, miss you so bad
I don't forget you, oh it's so sad
I hope you can hear me
I remember it clearly
The day you slipped away
Was the day I found it won't be the same!

Jag saknar dig, jag hoppas du har de bättre där du är nu!
Älskar dig!
<3

Lugna Puckar !!

Har verkligen inte gjort ett skit i helgen, bara tagit de allmänt lugnt & så! Men fyfasen så tråkigt de är! Har inte träffat någon mer än min far och hunden på hela helgen, de suger! Hör från jättemånga att dom e ute på fest å har jättekul medans jag sitter hemma och hinkar vatten och nördar framför alfapet! =(

Funderar på att bara fixa iordning mitt hår å grejer för att ha något att göra =) En JÄÄÄTTELÅÅNG promenad med Nemi skulle ju inte heller vara fel, bara så tråkigt å gå själv!
Men ne nu blire ett till glas vatten, ha de så bra alla ;*

/ Beatricee

UTMANAD AV SICKA!

Kopiera detta till din blogg.

Utmana 5 personer och berätta det för dem,
samt för personen som utmanat dig.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord.
Om personen som utmanade dig,
har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt
får du inte ge samma svar som han/hon har gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger,eller skriva ditt eget namn som svar.
(förutom på fråga 1)



1. Vad heter du? Beatrice
2. Ett ord på fyra bokstäver: Bajs
3. Flicknamn: Berit
4. Pojknamn: Bertil
5. Yrke: Bilmekaniker
6. Färg:Blå
7. Klädesplagg: Blus
8. Mat: Bruna Bönor
9. Sak i badrummet: Balsam
10. Plats/stad: Borås
11. En orsak att vara sen: Bortsprungen
12. Något man skriker: BLÄÄ
13. Film: Bumbibjörnarna
14. Något man dricker: Blodapelsin juice
15. Band: Billy Talent
16. Djur: Björn
17. Gatunamn: Barrvägen
18. Bil: Bubbla
19. Sång: Bä Bä Vita Lamm




Jag skickar vidare till:
Anna
Dona
Patricia

haha, läser inga fler? :P


Städdag!

Swiiisch sa de, sen fick man 7 kommentarer på bara någon minut! Hah, jag bli jätteglad över 7 kommentarer? Ska man jämför med kenza, foki m.m. så är de ju bara en piss i havet! ;)

Men nu är äntligen denna dag över, nu är de bara en gång kvar man måste vara med om öppet hus, sen tar man ju studenten! Helt galet va skönt det ska bli! Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska plugga vidare till än, antingen lärare eller ekonom. Vilket tycker ni själva låter roligast? =) Skulle ju iof vara väldigt kul att jobba som typ make up artist eller frisör också, men har ju tyvärr ingen sån utbildning. Men vem vet de kanske kommer de med!

Imorgon skulle jag egentligen jobbat med min broder, men han ska åka på föreläsning så ska bara upp dit och städa lite! Så får sovmorgon till 11 imorgon. Känns skönt :)
Men nu måste jag vidare in i duschen!
Ha de bra ;*


/ Beatricee

Öppet Hus!

Har nog aldrig haft tråkigare på en skoldag, massa småflickor från högstadiet som springer runt och tycker att allt är jättepinsamt. Irriterande högljudda skratt, olika gäng överallt som kiollar snett på folk och skrattar! USCH, jag hatar den här dagen!

Men iallafall så blire troligtvis att åka till min älskling på onsdag! Alltså nästa onsdag :P Längtar jättemycket! Känns som om en del av mig försvinner när han inte finns i min närhet! Älskar dig extremt mycket Mathias! <3

Ne, nu börjar jag om 10 minuter så får väl plocka ihop datan och pallra mig vidare till klassrumet. Lite lugnare där iallafall =)
Hare bra alla, PUSSS ;*

/ Beatricee


Utamand av Sicka

Fick den här awarden av Sicka!

Utmaningen är att avslöja 7 saker om mig, får se hur jag lyckas med detta! ;)

1: Jag är helt galet mörkrädd!

2: Jag hatar allt som har med småkryp att göra.

3: Jag har riktigt svårt för att gråta, om man inte råkat fått i sig ett par öl för mycket vill säga! ;)

4: Jag ÄLSKAR att städa, men bara om jag gör de hemma hos någon annan

5: Min favoritspel är numera alfapet, lite ålderdomligt kanske? :P

6: Johny Cash röst får mig verkligen att smälta!

7: JAG ÄR PAPPAS FLICKA ;)

Utmanar

Carro
Anna
Dona

Rörigt!

Jag vet att jag har blivit väääldigt dålig på att updatera, helt urusel ;) Tänker alltid på att NU SKA JAG skriva ett inlägg, men tanken är visst lättare än att utföra den.
Men iallafall så har jag fått mig en praktikplats nu, hos min kära bror. Väldigt trevligt faktiskt, även fast jag bara varit där en dag. Vet ju nästan hur jag ska göra med allt så behöver inte lära mig särskilt mycket. Bara skönt att få spendera lite av min tid med honom, händer inte så ofta annars.

Höstlov har jag ju haft också ja, det spenderade jag uppe hos mitt hjärta! Gjorde kanske inte allt för mycket mer än att vi gjorde om hans sovrum. Men alltid lika mysigt att vara där. Skulle ha pluggat också men så blev de inte riktigt, men HEY har ju 3 veckor på mig? :D Ja, juste har hunnit haft våran 6 månadersdag också ju! Får man inte glömma. Känns helt galet, va tiden har gått fort. Förstår inte vart den har tagit vägen, fast skönt är väl de för vill att de ska bli december nu, sen Juni 2011! =)

Men förövrigt, så ska jag prata lite allvar med min far ikväll ;) thah. Ajuste, lördag blire ullared med M också, men shit så rörigt detta inlägget blev då? Tror jag slutar nu! HARE BRA!

/ Beatricee

RSS 2.0