Friday!!!!

Idag är de fredag & höstlov, men de bästa utav allt är att min älskling kommer idag! :D Är hur glad som helst ju!

Gick faktiskt till skolan idag, hade ju bara syslöjd då jag sydde klart lapptäcket till tias, men blev så stressad så de blev lite fel ;( Får fixa de när jag åker upp till den andra lägenheten. Har ju nål & tråd där! Sen efter den blev de fika med gamlingar! haha, får man säga så? Men förövrigt var de väldigt trevligt. Gissa vem som vann låt leken då? Jo JAAAAAAG! :D Eller min grupp, men bara för att jag e helt galet bra ;)
Nu har jag också packat ner allt i badrummet, sen blire en dusch snart sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, massa mys med min älskling självklart! (Y)

Nehe, lite kaffe kanske? Och en runda alfapet ;) SEEYA ;*

/Beatricee

Twilight ..

Igår natt låg jag och kollade på filmen twilight igen för typ 10:e gången? Kom då på hur galet mycket jag längtar tills New moon kommer ut! 20 November är premiären! Så sen får jag väl försöka tvinga med tias till bion och kolla på den, för hit lär den ju inte komma på en evighet! Jag mste verkligen se den! GAAAAAAAH!

Men förövrigt, så håller vi på och flyttar nu. Tror inte det är så mycket kvar faktiskt, lite möbler bara och mina kläder. Sängarna blir till att flytta på lördag, så då får jag sova min första natt där uppe med älsklingen i samma rum som vi sov i första gången han va nere =)

Jag satt och tänkte på de igår, det är snart ett halvår mellan oss. Jag tycker tiden verkligen gått skitfort! Förstår inte vart den har tagit vägen riktigt. Men ne, nu blire nog en kopp kaffe till och lite alfapet ;)

/ Beatricee

Stolt!

Riktigt, riktigt stolt över mig själv idag ;) Har faktiskt blivit klar med två arbeten, pratat med Berra om allt jag missat i hans kurser och fått lov att göra dom under höstlovet =) Nu är de fasiken bara 2 saker kvar, shit va skönt!
Komme väl säkert få reda på en massa mer imorgon dock =/ Men det är sånt man får ta när man är borta så länge. Men allt verkar lösa sig just nu, de känns så i alla fall. Nu får jag ju åtminstone sova tack vare the pills, men blir galet trött på morgonen, men de fixar jag!! (Y) hoppas ja iallafall.

Klockan är över tolv så nu är det tisdag, och de är bara 3 dagar kvar tills mitt hjärta kommer hit! :D Jag är superglad! 72 dagar kvar till min födelsedag också ju!

Menmen, nu blire väl en omgång alfapet och sen sängen! Godnight :*

/Beatricee


Läkarbesök!

Idag gav jag mig faktiskt iväg till skolan, blev faktiskt väldigt förvånad över mig själv! Började ju inte förens 12.30 så. Zandra ringde och väckte mig vid 10 och ville ha kaffe så fick visst gå upp då.
15.30 träffade jag min kära mormor vid läkaren för jag skulle vara där 15.40, min älskade mormor är så snäll :D Är så förbaksat rädd för läkare, helt sjukt =/ MEn iaf, så de gick de bättre än jag hade förväntat mig. (Y) Efter de gick vi direkt till apoteket och hämtade ut tabletterna. Fick en limpa hembakat bröd av henne också! Hon är allt snäll hon.

Nu har jag precis fått i mig mat, och varit ute med hunden så nu blir de en kopp kaffe för mig och lite alfapet :D

/Beatricee


Im back! ;)

Tröttnade så stenhårt på den förra så nu gör vi ett tappert försök på denna igen ;) mohha!

Dagen har set ut så här:


Alltså helt tom! :D haha, jag har försökt att plugga lite men gick inge bra. Mitt huvud hänger inte med men jag måste komma igen nu har missat så helvetes mycket! Tänkte att jag skulle försöka mig på provet i matten imorgon, de enda kapitlet jag än så länge inte fattar ett SKIT av! GAAH!
Har också pratat med tantelanta om praktiken idag och jag fick den!!! Så jag spenderar fyra hela veckor hemma hos min älskling, v.44-v.47 :D

Imorgon blir det skolan!! Går ju inte så länge bara 12.30-15.20 så de ska nog gå. 15.40 ska jag till läkaren, hoppas på att han kan hjälpa mig nu!! (Y) Men förövrigt så ska jag spela alfabet nu, ni borde testa de e skiiitkul! www.betapet.se de är mitt tidsfördriv om dagarna.


/ Beatricee


RSS 2.0