väldigt tomt ..

Ja, idag åkte då Kittaaay hem ;( buhu, vart jättetomt nu. Har haft en ett par jättetrevliga dagar med henne även fast det mest blev kaffe, chips och massa sängliggande :) Får ta och göra om det snart snuttan.
Kitty åkte 15.10 härifrån, efter det blev det mest att sitta framför datan precis som jag brukar göra när det aldrig finns något att göra i den här hålan. Var i och för sig ute hos mamma en sväng idag och hämtade ett brev jag hade fått, måste verkligen göra en adressändring snart :s
Vid åtta tiden körde min käre far ut mig till Zandra där vi drack kaffe och kollade på Grey Anatomy, alltid lika trevligt :) Jag kom också fram till att det är väldigt lyhört hemma hos dom, haha.
Usch, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Skriver bara för att jag inte kan sova =/
Jag pratade med min handledare på praktiken idag & hon berättade att jag va efterlängtad av eleverna. Känns som en bra grej, då har jag ju iallafall gjort något bra eftersom att dom tycker om mig.
Men fan vad det är jobbigt och gå omkring å vänta på saker och ting. Jag håller på att längta ihjäl mig tror jag.

Blääää, det här känns som en kväll som jag skulle varit ute och gjort något kul. Men har blivit ganska dålig på det på sistone. Sitter fan alltid hemma och glor nu för tiden, har blivit en riktig pappagris & kaffetant! MEnmen, har väl inte så mycket mer att skriva, kommer väl kanske ett inlägg senare inatt om jag inte kan sova. PÖSSSSSS <3
/ Beatricee

Kittaaaay!

Har inte blivit någon uppdatering på ett tag nu men jag har faktiskt fullt upp med min käre Kitty :) Har väl dock inte hänt så mycket intressant den senaste tiden ändå =/ Kitty kom i fredags och åker hem på onsdag tråkigt nog! Vill ha kvar henne hos mig juw!
Thilda & Louise tittade bort en sväng idag. Det var riktigt trevligt å träffa Thilda, har inte träffat henne på jättelänge nu ju! Måste se till så det händer lite oftare. Gud vad jag har kommit på att jag aldrig har något intressant att skriva, men ikväll är jag alldeles för seg för ett inlägg. Men nu vet ni ju iallafall var jag befinner mig och varför det inte kommer någon uppdatering :)
11 daaaaaaaaagar kvar!! :(  om de nu blir så att dom kommer vill säga. Allt kan väl dock hända! Menmen, nu ska jag hoppa in i duschen en sväng. Ciao ;*

/Beatricee


tur i oturen ..

Var hos vaktmästaren idag och han hade hittat mina nycklar :D wiiiie! Beatrice blev glaaad!
Sen va jag så duktig så jag glömde bort min pinkod till telefonen så fick panik ungefär, men sen när jag pratade med Jossan så hade hon min papper med koderna hemma hos sig! :D Tur igen, ni ser de är min turdag idag!
Ahopp, hade bowling idag med alla bf:are, jag själv spelade med Anna, Jennie & Emilia och kom faktiskt 2:a :D vart lite chockad över mig själv för jag är verkligen värdelös på bowling :s haha. Annajäveln vann, med typ 100 poäng över mig, hon fick fan strike hela tiden :s jävla unge!
Kräver faktiskt en liten applåd av er, jag tappade ju faktiskt inte klotet på mig själv eller liknande. Jag brukar alltid göra något klumpigt!
Efter bowlingen gick jag hem, väntade på att Jossan skulle sluta så jag kunde få min kod och sällskap till kaffet :) Kvart över 4 ringer Monica, DÅ kommer jag och Jossan på att vi skulle ju fika med henne idag så vi fick springa ner till centrum där hon stos och väntade så fint :) Så jag fick i mig en semla idag, eller inte hela men en del.
Efter fikan blev de ännu en kopp kaffe hemma hos mig, sen drog Jossan hem. Sen dess har jag inte gjort ett piss. Bara suttit framför den här dumburken, och nu har inget mer intressant att skriva :) ciao ;*

/ Beatricee


Skattjakt!!

Jag har tappat min nycklar idag!!!!!!!! FAAAAAAAN! :( Både nyckeln till lägenheten, systers lägenhet och nyckeln till skåpet i skolan finns där :s helvetes skit! Vad ska jag ta mig till ? :s Dom MÅSTE komma fram!! Är så irriterad på mig själv, jag har fått en riktigt jävla utskällning av mig själv idag! Blir så trött på mig.
Aja, idag har jag väl inte gjort allt för mycket. Försov mig imorse så kom en halvtimme sent. Men de spelade väl inte så stor roll eftersom jag hann med allt som alla andra gjorde förutom betygsnack, de fick jag inte :( buhu! Fast vet på ett ungefär hur jag ligger till i svenskan ändå. Slutade vid klockan två idag. Rätt skönt, så nu sitter jag hemma ensam IGEN! Pappa e v vik och Josefine har ingen tid för mig :( blev ledsen på henne idag, fick pimpla kaffe för mig själv!
Men fick besök av min bror och hans kära vänner för ett tag sen, dom ville ha mat. Så självklart fick jag värma skiten åt dom.
Nu sitter jag och "dunkar" musik och sjunger för fulla muggar. Tyvärr kan jag inte köra på min snygga "hatråkigtdans" eftersom vi har så stora fönster så alla som går utanför ser in så känns lite pinsamt :p haha. Det är något jag saknar från den gamla lägenhete, att absolut INGEN såg in! Lite irriterande när folk gå förbi och glor in, vissa stannar till och kan stå där och glor ett tag. Men brukar ställa mig vid fönstret å vinka åt dom då brukar dom gå :D hah!
Ne, nu ska jag försöka tvinga min pappa att åka å köpa sibylla mat åt mig :) ciao ;*



/ Beatricee

Engelska ..

är så extremt tråkigt. Ska skriva den där förbannade filmrecensionen men de går inge bra för mig. Har skrivit 73 ord och ska skriva så mycket så jag kan redovisa i 3-5 min. Får läsa väldigt sakta helt enkelt :) Sen håller jag på att få rycket på dem här stolarna, jag får så satans ont i ryggen av dem. Känns som om min rygg håller på att gå av eller liknande.
Men jag har också kommit på att jag skriver/ säger mycket svordomar, kanske inte är allt för bra :/

Men nu har jag inte en aning om vad jag ska skriva mer så ni får vänta tills ikväll, ciao ;*
/ Beatricee

Dagens händelser...

är dock inte så många! Somnade vid fya tiden imorse gick upp vid åtta. Fyra timmars sömn helt enkelt, för er som inte kan räkna :) Blev dock bara två lektioner idag. Först hade vi IOS, alltså psykosocialt arbete som vi bara glodde på en film om synen på invandrare. Efter det blev det datakunskapsprov som jag inte pluggat ett skit på, så det gick käpprätt åt helvete. Kanske klarar ett godkänt :p Så jag slutade vid lite över elva, tror jag de va. Gick då hem, la mig i soffan och där låg jag och halvsov ett bra tag. Innan jag kom på idén med att ringa Josefine så hon kunde komma och dricka kaffe med mig. Så hon dök upp vid två tiden, då när min far åkte iväg. Sån bra tajming så jag slapp vara ensam :)
Efter allt kaffe + skitsnackande blev det en sväng till willys. Jag va sugen på cola :) Lägg märke till att jag faktiskt inte druckit någon cola sen i onsdags så jag förtjänade den :D Men när vi kom hem va det dags att ge sig iväg igen. Skulle ju bort till min "ingifta morbror" eller va de nu heter. Vi skulle ner till körskolan så jag kan få övningsköra med honom, så jag ska på kurs den 22:e februari nu. Så grymt segt, den varar i ca 3h och jag har redan gått på den en gång med min mor men måste gå den igen, suck*.
Efter det blev det en sväng hem till Josefine för att hämta en film, Alvin and the chipmunks. Så jävla skön film! JAG brukar aldrig skratta åt filmer, men jag kunde verkligen inte hålla mig till den här. Den bästa filmen jag sett på väldigt länge.
Men sen vid nio tiden kom Josefine på att hon har prov imorgon, så hon gick samtidigt som min far kom hem. Slapp vara ensam då med :)
Sen kom jag själv på att jag glömt massor idag! Skulle ringt min handledare på praktiken, pluggat matte, pluggat på mitt arbete i engelska och skrivit klart ett arbete i BKF som ska va inlämnat imorgon. Jag har inte ens börjat :s shit! Menmen, får väl försöka hinna med det imorgon för ikväll orkar jag verkligen inte, e helt slut.

Jag satt och tänkte på de nu att det är sista vanliga skoldagen imorgon för mig ju. För på onsdag ska hela Bf bowla, på torsdag är halva dagen framtidsdag & på fredag har vi en lektion sen ska vi ut och åka pulka om det nu finns någon snö då. Sen är det looov :) Jag vet inte riktigt hur längesen de va jag åkte pulka :s måste varit längesen för jag kommer inte ens ihåg de. Men kan vara något fel på minnet också, inget ovanligt hos mig inte!

Sist men inte minst så får jag finbesök i helgen :D Min älskade Kiiitty från helsingborg kommer och hälsar på mig :) Beatrice är jätteglaaad! :D:D Har bara det där problemet med att jag inte riktigt vet vad vi ska göra :s Finns ju somsagt inte så mycket att hitta på i den här hålan, och jag är världssämst på att hitta på saker! Men någonting lär det väl allt bli. Men nu måste jag försöka hoppa i säng och sova en blund, har lång skoldag imorgon. Nattinatti ;*

/ Beatricee


puuuuuuuuuh!

Jag håller på att gå i taket! Blir galen på de här, klockan är nu 01.12 och jag kan inte sova, somvanligt! Jag är typ hyperaktiv! jobbigt värre.
Men iaf så blev det en sväng bort till Josefine förut, så det blev en kopp kaffe även där + en satans massa skitsnack. Lockade håret på henne med för skojs skull :) Där ser ni, jag kan jag med även om jag inte är så flickig av mig :D Fast har nog blivit lite mer flickigare på senaste tiden, fast jag kör fortfarande på "mysstilen", eller oftast. Dock inte så mycket i skolan längre. Har gått och blivit lite duktig på de där nu, ni ser alla lär sig någon gång! Men sen efter lockeriet tog jag och Josefine en promenad, men jag har ju så satans korta ben så måste typ springa för att hinna med henne :s vart lite jobbigt tillslut, men hem kom jag iallafall! Även Josefine följde med mig, sen tvinga hon ut mig igen för att vi skulle gå och hämta någon film som hon ville se, och hon vågade inte gå själv. Men snäll som jag "alltid" är så följde jag med :)
Måste va ensam hemma en stund imorgon med :( Pappa ska till västervik och Liza e fortfarande inte hemma, så  förbaskat tråkigt! Men får väl ta och tvinga hit Josefine helt enkelt, fan vad jag har skrivit hennes namn många gånger i detta inlägg känns det som :s haha.  
Jag har kommit på att det är ju 53 veckor det här året ;s eller 52,5 vecka. Så jag fyller inte år förens om 46 veckor och 3 dagar! suck* Det är långt kvar! GGAAAHH!
Menmen, jag tror inte att min dator mår så bra av att ligga på mitt täcke, i mitt knä när fläkten sitter på undersidan :s Så det är väl bäst att jag slutar skriva och sysselsätter mig med något annat.
Förresten, ANNA! Ser du inte hur duktig jag har blivit med att uppdatera bloggen? ;)

En sak till! Ni måste gå in på min brors hemsida och kolla läget, han e faktiskt cool :)
http://www.cptrottoaren.se/

/ Beatricee


kaffe kaffe kaffe konjak å likör ..

ger åt alla här ett mycket gott humör! Ne, nu sitter jag och väntar på att kaffet ska blir klart. Och självklart när jag satte på de så ringde jossan, så ska förbi henne sen en sväng. Just nu är det ishockey som gäller :D Pappa sitter som förstenad framför tv:n, tror att han är en liten nörd långt därinne faktiskt :) Men jag tycker om han ändå, som nörd eller inte. Jag är ju trotts allt pappas flicka :D haha.
Men iaf, somnade inte förens 6 imorse när pappa kom hem från jobbet. Blev så irriterad på mig själv för att jag inte kunde sova. Men far min väckte mig sen runt klockan halv 1, så jag kan sova något inatt. Har ju den där förbannade skolan imon, men har jag tur så slutar jag redan 13.20. Men måste hem lika fort för far ska åka till västervik så måste ta hand om hunden. Men runt fem tiden ska jag bort till moster & hennes man för vi ska förbi körskolan och fixa sån kurs så jag får övningsköra med honom. Eftersom min mor aldrig har tid med det längre så får jag övningsköra med honom istället. Ska bli kul, jag är helt förälskad i å köra bil :D Jag har redan hittat min drömbil också ;) måste ju ha någonting å se fram emot ju. GAH! Jag vill fylla 18 nu ju, så jag kan få ta det där förbannade körkortet. Det behövs verkligen när man bor i en sånhär jävla håla & när det är så dålig kollektivtrafik här.
Uwscha, vecka 9 börjar jag med min praktik i Kisa. Jag vill inte :( Jag ångrar så stenhårt att jag tog den i kisa, nu måste jag pendla 12 mil varje dag i tre veckors tid. Men jag överlever väl det med, tre veckor är väl inte så lång tid? De låter fan som en evighet :o
Yeye, nu ska jag njuta av kaffet innan jag måste ut i kylan & gå den LÅNGA vägen till Josefine :D ;*
/ Beatricee

ångest.se

Lite ensamt är det allt :/ Pappa jobbar & Liza e borta så sitter här i min ensamhet, fast visst har jag väl hunden men hon bara sover.
Btw så e de fan inte allt för långt kvar innan de börjar bli varmt :) Jag saknar verkligen värme, så sjukt mycket! och sommarlovet är extremt efterlängtat! Slippa tänka på nånting och bara ta det lugnt. Men fick lite ångest idag när jag tänkte på att alla dom i min ålder tar studenten nästa sommar. Fyfan va jag ångrar att jag hoppade av danslinjen i västervik förra året :( Nu måste jag vänta ett helt år till! Skit också! Men får väl somsagt skylla mig själv kanske.
Men iaf, så har jag precis kommit hem från min favorit Josefine. Men kunde dock inte va kvar så länge eftersom jag har hunden här hemma. Men lite skitsnack hann vi allt med :)
Aja, orkar inte skriva så mycket mer, ciao ;*
/ Beatricee

blir så trött ..

Alltid samma jävla sak här hemma, när fan ska dom förstå? Jaja, somnade inte förens 4 inatt med min sjukt gulliga älskling Nemi som låg över min hals :) Far min var ju och jobbade så då fick hon sova hos mig. Blev att jag inte vaknade förens fyra på dagen ändå, vart lite chockad över att pappa inte väckt mig. Men han va väl inte särskilt pigg han heller.
Usch va jobbigt det är å skriva, e helt skakis :s men har inte en aning om varför .
Jag har kommit på att jag bara skriver en massa skit i min blogg :o haha. MEn jaja, nu orkar jag inte skriva mer, kanske kommer något inlägg inatt för jag lär ju inte kunna sova.
PUSSS ;**
/ Beatricee

tro de eller ej ..

Japp, nu har jag bestämt mig. Tro det eller ej men jag ska sluta röka!  Jag har alltid sagt att jag inte ska sluta förens jag ska ha barn. Men nu jävlar ska jag visa alla andra att jag kan sluta! Jag ska lyckas, jag vet det. Är helt bestämd nu att det ska bli så! Önska mig lycka till gott folk :)

schooool ..

De va då fan vad alla lärare vill att man ska skriva filmrecensioner, eller två bara men ändå :p haha . Jag tycker inte det är kul, skrev en i svenska för ett tag sen som jag fick VG på. Men nu ska jag skriva en i engelska också, och sen redovisa den! GAAAAH, jag hatar att prata engelska inför folk. Det är bland det värsta jag vet.
Imorse hade vi sån uppsatsskrivning i svenska mellan 9-12 men blev klar klockan 10 så fick gå då :) Tror det gick rätt bra faktiskt, skulle skriva om mitt drömyrke. Men nu i eftermiddag ska jag ha prov i Natur & Friluftsliv =/ Känns inte som att det kommer gå så bra. Men får väl se, har fan inte pluggat så mycket heller.
Yaya, nu ska jag gå, pussssssss ;*
/ Beatricee

its over ..

Då var allt över! 7 månader är rätt lång tid ändå, blir nog jobbigt att komma över allt. Speciellt när alla minnen ligger och tär på en. De va den absolut bästa tiden i mitt liv, men allting har väl ett slut. De va nog bäst att det´blev som det blev, va ju bara en tidsfråga innan det skulle hända ändå. Har inte så mycket mer att tillägga, e lite tom i huvet just nu. Ska rensa nu ..


Detta var en saga utan lyckligt slut </3



Svenskalektion ..

Som vanligt på svenska lektioner så får jag hjärnsläpp! Kan verkligen inte komma på något att skriva på min jävla analys. Arbetar jämt så mycket bättre hemma, men börjar kännas som att jag kommer efter lite väl mycket i allting nu :/ Måste sätta igång å plugga idag!
Men iaf, kan inte skriva så mycket mer nu för jg slutar, hörs ikväll folks ;*
/ Beatricee (Y)

Stockholm!

Skrev ett inlägg inatt men min data fick cp ryck så allt bara försvann :( De va massor jag hade skrivit ju, blev så sjukt irriterad. Jaja, idag blev det ingen skola för jag är så sjukt seg efter helgen. Blev för mycket dricka & för lite mat. Men kul hade vi iaf, här kommer en liten sammanfattning av helgen.

Fredag: Vi åkte runt 11 tiden, halvägs började jag och Jossan och korka upp. När vi kommer fram blev det tunnelbanan in till Farsta för att käka på Burger King, lägg märke till att de va första gången jag åkte tunnelbana :p haha, lite sen är jag allt. Efter maten blev det en sväng i affärerna men jag hittade som vanligt inget. När vi kom tillbaka till häkarängen alltså där vi bodde när vi va där, så började vi göra oss iordning och dricka. För att sen åka till en fest i Jordbro, som var helt okey. Den natten kom vi hem rrunt 3 tror jag, somna så fort jag la mig i sängen :p

Lördag: Vaknade runt halv 12, så då väntade vi på att Jossan skulle vakna. Sen åkte vi in till stan och gick runt i massa affärer, men hittade fortfarande inget. IRRITERAD! haha . Åkte tillbaka till hökarängen och drack lite medans vi funderade på vart vi skulle den kvällen. Men det blev tillslut Jordbro igen. Jag hade roligare den kvällen faktiskt. Vi åkte hem någon gång på natten, kommer inte ihåg när :p Sen fortsatte vi i hökarängen, och gick inte och la oss förens klockan 7 på morgonen. Men jag somnade dock inte förens runt 8. Trevlig kväll!!

Söndag: Vaknade jag runt klockan 2 tror jag. Jag och jossan var sjukt fyllesjuka. Så efter en tids klagande på att vi mådde dåligt så blev det en återställare :) Va lite segt, men det gick =) Vi åkte hem runt 5 tiden tror jag det va och var sen inte hemma förens klockan 9 på kvällen.

Denna helgen är något jag aldrig kommer glömma, hade så sjukt roligt :) Blir troligtvis att vi åker tillbaka sista helgen i februari. Det ända negativa med den här helgen är att alla mina pengar redan e slut :S haha !
 
Jaja, nu har jag nog inget mer att tillägga, så ni får ha det så bra. ;*

/ Beatricee (Y)


RSS 2.0