Dag 09 – Min tro

Hmm..
Ja jag tror väl inte på något speciellt. Så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. Det här va svårt :/

Dag 08 – Ett ögonblick

Ett ögonblick är ju självklart den dagen vår älskade son kom till världen! Vilken lycka, de går inte att beskriva. Hur stolt man känner sig efter att ha "genomlidit" 9 månader som gravid och en snabb förlossning på 2 timmar utan en enda bedövning.
Att få upp det där lilla knytet på magen, de är nog det vackraste och bästa ögonblicket.




Vår älskade prins, det finns ingen större kärlek än kärleken till dig! <3

Dag 07 – Min bästa vän

Får väl börja med det här igen då =)
Har inte bara 1 bästa vän, har fler!

Jossan, Zandra, Sicka, Louise ja ni ser :)

Jossan: Är den som vet precis allt om mig, hon har hjälpt mig genom allt som hänt i mitt liv. Mina bästaste pumba! Dock väldigt tråkigt att vi bor så fruktansvärt långt ifrån varandra :(

Zandra: Är min snutteplutta! Har tillbringat många helger och lov uppe i sthml med henne! Och många kaffestunder, älskade älskade finfina vännen! <3

Sicka: Min tant! Världens bästa tant, hur skulle jag ha klarat mig utan henne här uppe? <3

Louise: Finns så många roliga minnen, en del mindre rolga också men dom är inte relevanta just nu. Dock har vi glidit ifrån varandra en hel del =/ Men de är väl sånt som händer när man bor så långt ifrån antar jag! Hoppas innerligt att hon flyttar upp nu efter studenten!!

Sen finns det ju så många fler, Carro, Kitty BÄSTA KITTY, Thilda, Carro ja listan kan göras lång! Men hinner inte skriva om alla då Aaron vakna nu!

ÄLSKAR ER!!!

<3

Jag har världens finaste pojkar, älskar dom mer än allt annat!

Ville bara berätta de :)

Valet och kvalet!

Funderar & funderar!! Mamma vill att jag ska lämna kvar Aaron hos dom efter midsommar eftersom vi ändå kommer ner 1 Juli igen, alltså på fredagen efter midsommar. Men hur ska jag klara mig så länge utan min prins? Fattar inte!
Men har haft massor av folk som tjatat på mig både mamma, mormor, peter och Cilla! HM!! Har iaf inte bestämt mig än!

Blabla!

Usch kan inte sova, va jobbigt de är :/

Vi har verkligen sån jävla tur jag och Tias, eller inte. Fan bara på några veckor så har soffan gått sönder, inbrottsfösök i bilen och idag pajja diskamaskinen. KUL JUL!! Trodde ju turen hade vänt idag när jag fick jobbet, men icke. Undrar vad nästa grej blir? TV:n igen? Den gick ju sönder för ca 1 år sen och förra diskmaskinen också.. SKIT då!

Menmen, är iaf snart en arbetande kvinna, DE NI ;) Första gången i hela mitt liv som jag har ett jobb och som assistent dessutom. Och kommer troligtvis kunna kombinera mina studier med arbete sen :D


På tal om annat, min plutt! Han kryper numer för fulla muggar. Reser sig upp mot allt och river typ hela lägenheten, får ju inte en lung stund här hemma. Men de är självklart värt de =) Ska njuta för fulla muggar nu när jag inte har så lång tid kvar på min mammaledighet, till söndag bara faktiskt :(

Skillnad!

Gud vilken skillnad de blev här hemma när vi tog bort databordet =) Väldigt luftigt och fint! Vi fick ju en bärbar data av bästa Marcus. Man kan verkligen inte ha bättre granar än vi!!
Så den ena datan e inkopplad till TV:n, perfekt!!


I helgen har vi bara haft de mys ute på gålö och hemma! Vart BB finalen med fina tanten igår och idag vart det att fixa lägenheten, kom dock bara halvvägs men iaf!

På tal om annat har jag dom finaste killarna i världen! <3

Tradera!

Säljer nu ett av våra 3 babygym om någon är intresserad :) Knappt använt då vi har 3 stycken gym! ;)
Tradera <----- Ni hittar den här

RSS 2.0