Äventyr!

Idag ska Natta, jag och småfisarna ut på äventyr. Vi ska till skansen :) Imorgon ska lilleman iväg till sin farmor för jag och Tias ska iväg å käka och sova på hans pappas båt, eftersom vi firar 2 år på Söndag. Som jag älskar min man, helt obeskrivligt (självklart min lille plutt också).
Så får la uppdatera mer med bilder när jag kommer hem ikväll.

Promenad & Shopping!

Hade en trevlig dag med svägerskan/faster Natta igår. Tog en promenad till Port 73 och sedan bussen vidare till Haninge C där vi shoppade lite kläder till våra små gnällfisar :)
Detta fick lilleman! :)
Åh så här glad blev han över kläderna! Eller va de kanske den goda äppelgröten som han smetat in hela kläderna med? ;)

Våran påsk i bilder!

Haft en helt underbar påsk hemma hos min älskade mamma!
Mys på altanen!
Aaron i gungan som mormor och plastis fixade :)
Mormor/Mamma <3
<3
<3
Han kom ju på att man kunde ställa sig upp i denna!!
Badar med pappa =)
Platsis =)

20/4-11

Misstänker att min lille plutt har pollenallergi precis som sin mor! Han nyser massvis när vi sitter ute på balkongen. Hur kan man kolla upp detta? Någon som vet?

Nehe dags att sätta fart här hemma. Måste ju plocka upp tvätten, packa ner allt som ska med till Småland imorgon, städa och handla!

PUSS på er!

19/4-11

Snartsnartsnart beger vi oss hemåt mot smålands skogar och till min kära mor! Som jag längtar!

På tal om lägenheten så känns de inte som om vi kommer få den, med typ 220 intresseanmälningar så haha. Jävlar hade jag bott i hultsfred fortfarande hade jag bara behövt ringa till typ hultsfreds bostäder så hade jag haft en lägenhet nu, inte riktigt kanske men typ. Där är de då fan inga jäkla köer och slagsmål om lägenheter, jo en del men inte så många. SUCK!
Hade till och med kunnat köpa ett STORT hus för pengarna som älskling köpte denna lägenhet för, menmen.

Ikväll blir de iaf en dejt med min tant igen framför BB ;)

Lägenhet!

Vi gjorde en intresseanmälan på en lägenhet i Tyrsö, men den fick vi inte ;( Men idag gjorde vi en till på en lägenhet i Handen, får väl se hur de går. Får svar runt nästa vecka skulle jag tro! VILL VILL VILL!!

Men vi har ju iaf bestämt att vi ska ha en ny lägenhet till sommaren, så hoppas på de bästa =)

Zombie!!

Känner mig verkligen som en idag, eftersom att jag fått tillbaka mina sömnproblem så somnade jag inte förens halv3-3. Och Aaron fick för sig att han helt enkelt skulle vakna vid 7 idag, SUCK! Händer aldrig annars, så varför just idag? Men eftersom man är mamma fick man snällt kliva upp.
Idag kommer Carro hit =) Så när lilleman har somnat så ska jag försöka städa undan de värsta tills hon kommer, har ju typ tvätt överallt också eftersom vi tvättade igår. Men de ska nog gå bra, några hinkar kaffe på de här bara så är jag fit for fight!
PUSSS

Bildbomb!

Mina hjärtan <3
<3
Mmm, pappa ska få smaka på dregel!! ;)
Bada e kul =)
Hmm, finn ett fel? =)
Gladfis <3
SUPERGALD :D
<3
<3
Aaron är lika intresserad av TVn som sin mor ;)
ÄLSKAR DIG!
De är vi mot världen!! <3

4/4-11

Har varit en riktigt omtumland söndag och måndag! Vet inte riktigt hur jag ska hantera det här, de är så fruktansvärt jobbigt!
Att pengar kan ha så stor makt, jag förstår inte. Hade jag haft lite mer inkomst hade jag knappt behöva fundera längre. Men allting är väl redan bestämt, harr visst inte så mycket att säga till om.

Ibland känns allt verkligen så hopplöst!

RSS 2.0